You are not logged in.

Hlavní Stránka
       Ticket System
       Metin2 Team
       Pravidla hry        Pravidla Fóra        Kalendář Eventů
Nábor do herního týmu - pozastaveno!

Nábor do týmu fóra - pozastaveno!

Další informace:
Změna herních pravidel pro obchodování
s herními účty a jejich sdílení

Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší

Servery pro nové registrace
Thalion - otevřeno
Elrohir - otevřeno
Siona - otevřeno
Draxia - otevřeno
Ganymede - otevřeno
Helios - otevřeno

• "baba_jaga" started this thread

Město: Pardubicko

Zaměstnání: něco to bude

• Send private message

1

Thursday, December 2nd 2010, 4:17pm

Item shop = lamer??

Hoj všichni ráda bych tady rozjela diskusi ohledně Item shopu. Celkem moc by mě zajímalo, co některé z Vás vede k tomu, že Item shop a tedy i hráče co v něm nakupují tolik k smrti nemáte rádi, že si od Vás zasluhují jen posměšky, a urážky do lamerů. Možná že už tu pár threadů bylo přesto bych byla ráda, kdyby se to tu nezvrhlo v hnusnou hádačku, byla bych vděčná, za celkem slušnou debatu, takže žádný flame a taky poprosím nevytrhávejte moje věty z kontextu, tak aby se Vám to pak hodilo na další posměškování.

Občas v chatu nebo PMkách či fóru čtu, jak jsou hráči nakupující v ISku hloupí a neumějí hrát jinak než přes ISko, a bez ISka jsou jen slabí čajíčkové. Vezměme si to takhle pár z Vás má zřejmě svého buffa, ale proč? Je to podobný jako ISko zpříjemňujete si hru, děláte si ji zajímavější, stejně jako hráči kupující věci v IS. Sama jsem taky itemačka, bonusuji si věci dříve jsem bonusovala i pár jiným lidem, teď už ne a kór před Vánoci není moc peněz takže spíš už jen sobě a to výjimečně, ale proč jsem to dělala? Chtěla jsem si hru zpříjemnit v tom to je. Že mám pár bonusů navíc? Co je na tom špatného? Netvrdím, že bez ISka se NEDÁ hrát, dá se hrát, je to daleko větši zábava a někd yi daleko větši dřina, kupříkladu loni o Vánocích jsem to zvládla s ISkem tři lvly( 54-57) za tři dny a to bylo jen díky ohňostrojům( proč asi? kápla jsem na to že tyhle ohňostroje krom rachejtlí mají stun účinek tak na dvě tři minutky, tzn. každá druhá či třetí rána bylo hozeno na moba omračko, jen tak okrajově KOLIK z Vás TOHLE doopravdy vědělo???), propustky do C2 a elíky na rychlost útoku. Dneska by to bylo obdnobné jen s rozdílem, že elíky z ISka nahradí rosy od toho hudebníka v druhý mapě. Podobný je to s buffama. Buffujete abyste si hru udělali pohodlnější. Že si někdo naházel na equip 5 bonů a má tam +4 šutry. Bože tak je tam má a nemá třeba buffa.

Jde mi spíš o to proč jsou ISkaři/ISkařky, pořád bráni jako jakási podřadná chasa co jsou boháči, že si můžou dovolit do toho cpát prachy, sic ano může být dropnut dobrý equip s pěknými bony, ovšem za jak dlouho? Že by v tom bylo něco víc, třeba závídění? Nemyslím. Spíš si myslím, že je to v tom, že pokud NOItemáci na něco nemají, udělají z toho hrozný mínus celé hry strhnou polovinu svých kamarádů a pak skuhrají na Itemáky/itemačky. Že se občas jedná o dárek od kamaráda co to už nechce? Dobře proč ne, ale pokud nemáte ISko a kamarád daruje vyitemovaný předmět proč ho tedy berete? Je přece vyiISkovanej co to nejvíc jde, nebo ne? Jistě přece aby se dal moooc dobře prodat, nebo lépe, protože to nikdo nemá a je to fakt dobrý tak se s tímhle equipem udělám výjimečným/výjimečnou. Skoro každý má občas touhu mít něco co jiní nemají a být tak zajímavější což vzhledem k tomu( tipnuto) jaká komunita tuhle hru hraje to není problém. Takže někteří nemají ISko rádi protože to jenom bere prachy, ale pokud se jedná o darovaný předmět, tak se to nepočítá. Asi tak nějak občas vidím úvahu některých lidí. Zkusili jste taky zapřemýšlet nad tím, že ISkaři jsou tak trochu( ale fakt jenom trochu) důvod, proč to tu ještě možná nezavřeli? Skoro každý přece jednou možná koupí propustku do C2, takže se automaticky stává ISkařem taky, byť ne tak "lamersky velkým" ale přesto už ISkař je. Díky tomu tečou GF peníze, což jim umožňuje provozovat tuhle hru dál pro další lidi co si koupí třeba i "jednu blbou propustku" i když tu zřejmě existuje stabilní základna ISkařů/ISkařek co do hry neustále cpou peníze, takže vlastně zajišťují že se tu bude hrát. Takhle to vypadá, že jsem řekla abyste cpali GFku prachy aby to nezavřeli. Blbost. Je to jen jeden zřejmě z mnoha důvodů proč to tu ještě jede. Celkem mě občas i udivuje jak lidi můžou vyřvávat na fóru že ISkaři jsou lameři atp. ale ve hře kde průměrný hráč mívá např. něco kolem 8-10k ZB tihle stateční NOItemáci mají klidně i 12-15k ZB. Když to tak vezmu tak komplet bez výbavy ZB každé postavy činí max 3,6k ZB pokud k tomu přidáme např. ebenky +9 to je dalších +1650 ZB a bílé zlato +9 to je dalších +1800 ZB celkem teda JEN tohle je 7050ZB, kde to tedy máte abyste měli tech 13k( v průměru)? Samozřejmě v equipu většinou jsou to bony +2k ZB ovšem jak dlouho jste něco takového sháněli?? Asi dost dlouho na to aniž by bylo použito IS, případně ruku na srdce kolik z Vás si to nechalo jednoduše přebonusovat dokud těch svých vysněných 2k ZB neměli na dané věci? Celkem trochu trapný ne? Občas vídám i lidi co řvou jak za pár tejdnů zmákli lvl 55+ bez ISka a maj 13k ZB. Hezké, ale přece jenom mi to nedá se zeptat, jestliže za tak krátkou dobu tohle stihli( úctyhodný výsledek), kde teda potom nabrali tak rychle to co mají? Jistě máme hodně říší a najde se hodně stánků, ale i tak za tu dobu co jsem hrála, jsem málokdy potkala byť i v jeden den dva tři stánky co nabízeli equipy s bony +2k ZB ať už šlo o cokoliv a pokud ano tak byly ceny nasazeny někdy ad absurdum, neboť se na předmětu nevyskytovalo "jen" těch 2k ZB ale i dva tři další bonusy, případně kameny +3/+4. Tak nějak mi pořád vychází že Itemák je hráč, jako třeba jiný ale s bufferem a když už tak spíš s bufferkou aby se dalo většinou portovat jinam a rychleji a levněji.

Dál by mě zajímalo co Vás tedy vede k tomu, že Itemáci jsou bez ISka namydlení. Nejsou jen by jim trvalo trochu déle než by sehnali to co chtějí, pokud by to vůbec sehnali, protože jak víme hráči můžou být i velmi nároční a právě v tomhle se jim ISko snaží vyjít vstříc. A pokud tedy nedokážu něco sehnat co je žádané dost rychle, nebo ještě si přisadím, nemají G případně Pčka dost rychle jsou lameři? Jen proto, že třeba měli smůlu? No to tedy potom potěš....

Elaborát snad to někdo dočetl až sem.......
Není divu, že jsem zmatena. Jeden z mých rodičů byl muž a druhý žena.

Ninja dagger lvl 70
Léčka G4
Bleskový útok G1
Víření G1
Jedovatý oblak M4( 1 do M5)
Maskovat se neumím, nerozumím, kůň tak napůl

2

Thursday, December 2nd 2010, 4:29pm

cist se mi to nechci reknu to takhle Iteam shop je nejdulezitejsi vec ! bez Iteamu by nemohl byt metin CoMa by nemeli z ceho cerpat!metin stoji na Iteam shopu kua!nemas na to nekupuj je to tva vec ,ale nezavid tem kteri do toho davaji 10tisice!!myslim to obecne :)

MegaLongX 56 lvl ninja dager Ganymede (1 mesíc hraní)!

dostal jsem ban cekam na novy server ;)

3

Thursday, December 2nd 2010, 4:44pm

No MegaLongX je vidět že si to nečetl :)

Mě osobně Itemáci vůbec nevadí ale je fakt, že ten co na IS nemá jim může dost závidět .... . Byli doby co jsem měl ve všem odštěpky, žádný bonus , ted už si IS také dovolit můžu a je s toho prostě úplně jiná zábava :D Souhlasím s tebou babo , ikdyž jsem skoro nikdy neviděl že někdo nadává na itemáka .... ;)
SaintGabriel - BM sura lvl 70
Helios

lolin15

Banned until 18-11-2010

Město: Buenos Angeles :D

Zaměstnání: kritik jídel

• Send private message

4

Thursday, December 2nd 2010, 5:01pm

pro me to JE lamerstvi. proc? protoze si strasne pomahaj a jinak by NIC nedali.pro me to je ,,placeny hack´´. nekteri machruji ze sou itemaci formou pvp. prohrajes a hned se ti smejou jaka si lama a ze nic nedokazes. jako poraz nakyho naitemovanyho hrace,kery ma pvp kameny +4 a same absorbace do ZB,pololidy atd..

nejvetsi looseri sou ti,keri UMYSLNE itemuji veci a nasledne prodavaji,protoze si JINAK nedokazou vydelat..mam plnou pr...pracovnu penez,tak proc bych nedal do hry minimalne 100k kč,vsak co budu mesic o chlebu a vode,ae hlavne ze budu met plno yangu..

pak tu mame hrace,keri si naitemuji zakladni vybavu a nedavaji to najevo,ze do hry dali treba 20k kč. toty hrace chapu..
kdyz je item shop tak nutna vec k vyvoji hry,tak proc provozuji hry,kdyz na to nemaj a hraci za to plati?

a toto itemovy fms urcite proda.. (je to urcite item,protoze je to hrace,kery ma vse v itemu a prodava to)
2. Podpisy by neměly přesáhnout 10 řádků textu (toto zahrnuje i prázdné řádky). Jestliže již máte v podpise obrázek, můžete mít současně s ním nejvíce 4 řádky textu.
3. Rozměry obrázku v podpise jsou limitovány na maximální šířku 500 bodů a maximální výšku 100 bodů.
4. Obrázky v podpise nesmí překročit velikost 50KB (51200 bytů).

5

Thursday, December 2nd 2010, 5:12pm

kdby nebyl iteam shop tak nemuzes hrat metin!CoMa funguje diky itemakum co do toho davaji tisice!!!jak sem rekl nemas smula no...ale tim padem nemuzes zavidet tem co maji!je to kazdeho rozhodnuti co praktikovat!jestli mit jako ty na 68 9k Hp nebo 18k tak tu prosim te nebrec a radsi di an Sindicate....s pozdravem MegaLongX

6

Thursday, December 2nd 2010, 5:15pm

Pokud někdo na to bude mít peníze, tak to FMS opravdu prodá... kdybych měl 350kk a mohl něco takovýho koupit, neváhal bych :D I kdybych pak neměl ani yang
Mentál lvl 30 - Tělo 19, průraz 3, prudká rána 1, dupnutí 2, rána mečem 4

Slivovica

Banned until 22-02-2010

Město: Hranice na Moravě

Zaměstnání: Student

• Send private message

7

Thursday, December 2nd 2010, 5:20pm

Itemáci byli, sou a navždy budou lamy. Souhlasím s lolinem a se vším co napsal. Protože to je pravda.
VodkaAmunzen :P Suráček se zaměřením na Magické zbraně :thumbsup:

Začarovaná čepel P (36/36)
Strach G4 (6/36)
Dračí vír G1 (0/36)
Rána prstem M6 (4/6)
Zrušit kouzlo 1

About me: http://wiki.metin2.cz/index.php/U%C5%BEivatel:Jeeniceekkk ;)

lolin15

Banned until 18-11-2010

• Send private message

8

Thursday, December 2nd 2010, 5:22pm

jako ty na 68 9k Hp nebo
a kdo rikal ze mam 9k ZB? nebo ty ne vidis do inventare co mam na sobe? 9k ZB sem mel na lv 25 :D
a ten server pro deti je pry off :)
2. Podpisy by neměly přesáhnout 10 řádků textu (toto zahrnuje i prázdné řádky). Jestliže již máte v podpise obrázek, můžete mít současně s ním nejvíce 4 řádky textu.
3. Rozměry obrázku v podpise jsou limitovány na maximální šířku 500 bodů a maximální výšku 100 bodů.

9

Thursday, December 2nd 2010, 5:37pm

Itemáci byli, sou a navždy budou lamy. Souhlasím s lolinem a se vším co napsal. Protože to je pravda.

Lepší býti lamou dobrovolně ze své vůle jak nedobrovolně v hodnoceních spoluhráčů :)
Ninja Archer LV 97

Otrávený: P(33) Opakované: P(36) Ohnivý: P(36) Smršť šípů: P(28 ) Našlapování: P(36) Proměna: P Kůň 4 x M1 - přijde hned (100%) Těžba M1 Vedení: G3 , Jazyky M1 Obrana : 935 :)

Zabiják s dýkama LV56:
Léčka: P(33) Blesk: P(34) Víření: P(36 ) a chcíplej kůn os. rekord: léčitelka LV84 :)

Malá dračice LV42
Talisman: P Střílení : P bez koně ,zato s pěknou výbavou :)

Ellrohir

Boss Orků

Město: Praha

• Send private message

10

Thursday, December 2nd 2010, 6:29pm

no loline ty máš dost...hra, která je založená na tom, že je "pro masy" zdarma a vydělává a stojí na tom, že si hráči kupujou lepší věci v IS, a podle pána je to "placený hack" :lol: co tu vlastně děláš? proč hraješ takovou hru?

co se mě týká, tak pokud na to někdo má, tak ať si peníze vráží do čeho chce...ale souhlas s tou námitkou, že když pak někdo machruje, že s výbavou každou s 5 speciálně vybranými bonusy a s +4 kameny někoho porazí v PVP a dělá ze sebe největšího kinga, tak to je trochu známka "lamovství" :)
I will dance on the gunwale, as the ship's going down
I will write no solemn epitaphs
For a world that's gone insane
When there is no tomorrow, even then will I know
That as long as the minstrels are playing
All is not in vain

• "baba_jaga" started this thread

Město: Pardubicko

Zaměstnání: něco to bude

• Send private message

11

Thursday, December 2nd 2010, 6:46pm

souhlasím že rovněž nemám ráda itemáky co si ISkem zvedají ego ovšem spíš mě zajímalo CO přesně Vám vadí i na těch ostatních itemácích. Že si o nich myslíte á bože is lama to Vám neberu klidně si to myslete dál, ale zajímá mě JAK jste k tomuto přesvedčení došli..
Není divu, že jsem zmatena. Jeden z mých rodičů byl muž a druhý žena.

Ninja dagger lvl 70
Léčka G4
Bleskový útok G1
Víření G1
Jedovatý oblak M4( 1 do M5)
Maskovat se neumím, nerozumím, kůň tak napůl

12

Thursday, December 2nd 2010, 7:39pm

pro me to JE lamerstvi. proc? protoze si strasne pomahaj a jinak by NIC nedali.pro me to je ,,placeny hack´´. nekteri machruji ze sou itemaci formou pvp. prohrajes a hned se ti smejou jaka si lama a ze nic nedokazes. jako poraz nakyho naitemovanyho hrace,kery ma pvp kameny +4 a same absorbace do ZB,pololidy atd..

Loline, ty ses fakt pako :dash: . Prosimte, opravdu prvni zacni premejslet, nez neco podobneho vyplodis, protoze ty blaboly co pises se uz nedaj ani cist... :pillepalle: . Pokud ti IS tak vadi, tak si z nej nic predpokladam nekupujes...a urcite jsi si nekoupil ani jednu nabonusovanou zbran...to by jsi se stal jinak "lamerem" taky, protoze jsi k bohactvi pomohl ten "lamam", co to bonusuji = hodne stesti na 75+. Ted jedna vyzva ciste k tobe: Prosimte, nedelej ze sebe jeste vetsiho hlupaka, nez jsi ze sebe udelal doted, viz toto a tento post . Co ti na IS tak vadi? Ze na nej nemas? Ze se hrac po tom muze stat lepsim? Bez bonusovani se daji taky porazet lidi, udelat Pcka atd, jen to chvili trva...ale kdyz nekdo umi vydelat, tak IS neni vubec potreba...ovsem podle toho, co pises usuzuji, ze ty asi vydelat neumis a jen urazis = zavist je nepekna vlastnost. O tvem veku jsem si ani drive nedelal nejake velke iluze...po tomto postu uz si je nedelam ani o tve inteligenci... Takze jeste jednou: ZAMYSLI SE NAD TIM, CO NAPISES...(prinejlepsim nepis nic) :dash:

K tematu: ja osobne proti bonusovani nic nemam...sam jsem si par veci bonusnul, vsechny pouzivam a vsechny mi pomohli...a pak korun do hry zas neni takova investice ;)

Zaverem prosim Uculeho ci kac, at mi daji trest za urazku jaky uznaji za vhodny...ale jinak jsem reagovat nemohl... Tot vse
...nic

Shanim WP 65+ PM
This post has already been reported.

lolin15

Banned until 18-11-2010

• Send private message

13

Thursday, December 2nd 2010, 8:40pm

jojo dostanu warn,ze nemam rad itemaky,protoze sou strasne namachrovani.. super no..lidi taky nemaji radi politiky a nezaviraj je nebo tak neco,ze to rikaj..

zkuste nebyt itemakem a DENNE DOSTAVAT MILION NABIDEK NA PVP A PAK VAM ZACNOU RIKAT ZE STE LAMY,TO VAM TAKY PRETECOU BERVY A ZACNETE SE TAK CHOVAT...

a mam item zbran a nepotrebuju to davat najevo,ze sem si koupil nejakou..

14

Thursday, December 2nd 2010, 8:51pm

jojo dostanu warn,ze nemam rad itemaky,protoze sou strasne namachrovani.. super no..lidi taky nemaji radi politiky a nezaviraj je nebo tak neco,ze to rikaj..

Tohle je reakce na co? :D

...muj dalsi spam...prestavam sem prispivat...
Zaverem. Jak se rika: Kde nic neni...(doplnte si sami...)

Bez IS bys nemel ani Item zbran, ani ty hloupy reci, pac by jsme sem nikdy ani jeden neprispivali...ale nekomu to vysvetlit proste nejde...
...nic

Shanim WP 65+ PM

15

Thursday, December 2nd 2010, 8:58pm

lol to je jak ze zacatku sevru patris mezi ty decka co behaji a pisou do chatu to je itemak zavislak a buhvi co je jeste...jenom že dáme za 2 dny 40 lvl.....IS usnadnuje hru!nemas tak si nestezuj do prdele uz ale ty i kdby si mel prachy tak to stejne nenaitemujes pac mas proste smulu!!Nemas prachy tak si odsouzen na vzdy lamit!!!!tak vypadni na Yt a koukej se jak vypadaji G skilly ...itemak muze byt kazdy ale ne kazdy na to ma....vis ty malej zavislacku kdyby itemaci nedavali prachy tak nemuzes ani hrat a co bys delala kdbys nemohl 20 hodin sedet u pc mel by si abstak a brzy by ses musel lecit a to ti doporucuju.... METIN je droga

16

Thursday, December 2nd 2010, 9:16pm

Jen se vsunu svým postem a rovnou se omluvím babušce, pokud nebude úplně k tématu.

Loline, tvůj nejpádnější argument proti IS je ten, že, cituji,

Quoted

DENNE DOSTAVAT MILION NABIDEK NA PVP A PAK VAM ZACNOU RIKAT ZE STE LAMY,TO VAM TAKY PRETECOU BERVY A ZACNETE SE TAK CHOVAT...
a že

Quoted

no kdyz nepocitam kazdy den stovky nabidek na pvp s lidma,o kerych vim,ze si potrebuji ego zvednout...
..Oh wait, to je to samé, ne? :) A abych nezapomněl, tak ti také vadí to, že někdo nahází na item bonusy a pak ho se ziskem prodá. Mno, k tomu prvnímu - řeš to tak, že PvP nechoď. ;) Znám spoustu lidí, pro které PvP není prioritou a do soubojů prostě nechodí. Není ničí povinnost akceptovat výzvu k boji. Tvůj argument, že si takhle itemáci chtějí zvednout ego neberu, protože ve chvíli, kdy jim to ty potvrdíš, si to ego chceš pohýčkat taky tím, že je porazíš. :) Nicméně shrnuto - do PvP s nimi nechoď a budeš mít klid, pokud to tvoje ego vydrží. ;)

K druhému problému, kterým ty vidíš bonusování věcí a následný prodej za vysoké sumy. Tvůj příklad s oním úplňkovým mečem není až tak úplně fair. Dle mého ten meč někdo do obchodu vystavil jen proto, aby se pochlubil, případně očekával nějaké rozumné nabídky formou PM. Osobně si nedokážu představit nikoho, kdy by byl za tento meč ochoten zaplatit oněch 350M a vsadím se, že prodejce tomu dával hodně malé šance. (Neříkám, že se takový cvok, co by to koupil nenajde.) Nicméně nabonusovat item a poté ho se ziskem prodat není věc neobvyklá, nová ani trestuhodná a já ani nemusím přemýšlet nad sázkovým kursem výsledku situace, kdy by ti onen prodejce toho úplňkáče nabídnul meč zadarmo. 8) Tvoje přirovnání IS k placenému hacku by, myslím, poměrně pobavilo oficiální zástupce GF, ke kterým se také můžeš obrátit se stížností na onen hack, který v metinu je. :) Itemshop tu je a jsou tu i hráči, kteří jej používají. A je naprosto nepodstatné, co si z IS koupí. A´t již jsou to bonusy, propustka nebo ohňostroj. Nikde tady na fóru jsem si nevšiml, že by "itemáci" vykřikovali, jak jsou nejlepší a jak ti, co IS nepoužívají nic neumějí. Proč je to tedy naopak? Proč ty, jako "neitemák" obouváš se do těch, co IS využívají? Žít a nechat žít, tak to vidím já. Chlubíš se, že hraješ bez IS. Okay, hraj tedy. Bav se. Co ti brání? Užívej si hru a nenavážej se do lidí, co si rádi připlatí jistý komfort.

Jinak jsem si nevšiml, že bys dostal warn za to, že nemáš rád ty, co používají itemshop, takže onen hysterický post výše byl poměrně zbytečný myslím.

No a abych potěšil babču - já ti itemacki lami fak nesnasym...sou to hrozni lami...detska co jim rodyce davaj prachi...sou to lamery co chodej do pvp a pak machrujou jaka sem lama dis me porazej...sou to lami.... :D

lolin15

Banned until 18-11-2010

• Send private message

17

Thursday, December 2nd 2010, 9:22pm

me byli itemaci ukradeni a nestaral se o ne,ae postupem casu me zacali pekne sr*t a uz sem tu psal proc..
me by ti temaci nevadili,kdyby se nechovali jak se chovaj..me je uplne jedno,ze naky clovek,kery toho v zivote moc nedokazal,tak si najde hru a tam musi byt king.. ja si myslim,ze sou o DOST dulezitejsi veci,nez cpat tezce vydelane penize do takovy hry..

AZ SE ITEACI ZACNOU CHOVAT JAKO LIDI,TAK JA SE TAKY TAK ZACNU CHOVAT. NEDAVNO SEM SE NUDIL A PROJIZDEL SEM SI MAPY A V RED LESE SEM POTKAL ITEMAKY A HNED CO TO JE ZA LAMU LV 68, DI SI NA SOHAN NA METINY.. toto napsal lv 91...asi naky dusevne slabsi jedinec..

DALE S VAMA NEBUDU O TOM BAVIT. PRO ME TAHLE DEBATA KONCI.

Jelec

Tmavý Vůdce

• Absent from Saturday, August 6th 2011, 1:00pm until Friday, December 21st 2012, 11:59pm.

Město: Ivančice

• Send private message

18

Thursday, December 2nd 2010, 9:28pm

loline, shrnu to do dvou krádkých odpovědí:
Pokud se ti to nelíbí, snaž se být lepší a neitemuj, stejně jak sem si to já uvědomil s buffy.

Ano zrušme ItemShop, lolin určitě zaplatí výdaje za provoz hry.
Tento podpis mám na protest proti opatřením proti nelegálnímu obsahu na internetu, jejihž vedlejší produkt je cenzura internetu, nejpokrokovějšího vynálezu lidstva pro jeho svobodu, otevřenost, neutralitu a volnému přístupu k informacím.

lolin15

Banned until 18-11-2010

• Send private message

19

Thursday, December 2nd 2010, 9:44pm

jeste sem neco zapomel dodat..

kdyz chcu byt dobry a vyuzivat IS,tak pudu na naky privat,kde sou bonusy u NPC za par yangu nebo ZDARMA. udelam si vybavu co maj lidi na CZ (veci +8+9) a naitemuju. pokud je to DE nebo UK privat,tak si to dokazu prelozit co to je za bonus..
hraju tam treba pul roku,pokud to je naky lepsi server, nabonusuju se,nactu P,udelam MH,.. a pak me to prestane bavit
na CZ udelam uplne to same co na privatu a dam do IS rekneme 50k kč JEN za bonusy (ne propustky,ucesy,..). hraju stejnou dobu jak na privatu a omrzi me to nebo nebudu met na to vubec cas. kdo me tech 50k kč vrati? NIKDO

NEMYSLEL SEM TY KOREJSKE TRAPARNY,KDE JE HWANG U NPC,AE TY KDE SOU TREBA JEN O 100% EXPY,DROPY A VSE SI SAM VYROBIS.AKORAT VECI Z IS SOU U NPC,JINAK TO JE NORMAL SERVER.....

za tvé vyjadřování a debatu o P serveru zasloužíš warn

vyjádření k postu Matesze nechám na jeho nadřízeném ato Kac

UcuLeLembo
This post has already been reported.

Ellrohir

Boss Orků

Město: Praha

• Send private message

20

Thursday, December 2nd 2010, 9:52pm

Tvůj příklad s oním úplňkovým mečem není až tak úplně fair. Dle mého ten meč někdo do obchodu vystavil jen proto, aby se pochlubil, případně očekával nějaké rozumné nabídky formou PM. Osobně si nedokážu představit nikoho, kdy by byl za tento meč ochoten zaplatit oněch 350M a vsadím se, že prodejce tomu dával hodně malé šance. (Neříkám, že se takový cvok, co by to koupil nenajde.)

tak hlavně ten uvedený FMS téměř určitě (neřeknu "jistě", abych pak nebyl ztrapněn :ninja: ) není "item", protože "Průměrná škoda" je základní bonus FMS a pochybuju, že by se dal přidat pomocí IS - kdyby jo, tak to udělá každej druhej...a mezi náma - 53% průmka na +9 to je takovej luxus, pro kterej by spousta lidí "vraždila", takže bych i věřil, že se najde "blázen", kdo to dá (protože pro droppera postavy nad 90, která vymlátí v jeskyni přes 100KK denně, to fakt není takovej finanční problém)
I will dance on the gunwale, as the ship's going down
I will write no solemn epitaphs
For a world that's gone insane
When there is no tomorrow, even then will I know
That as long as the minstrels are playing
All is not in vain

Rate this thread