You are not logged in.

Hlavní Stránka
       Ticket System
       Metin2 Team
       Pravidla hry        Pravidla Fóra        Kalendář Eventů
Nábor do herního týmu - pozastaveno!

Nábor do týmu fóra - pozastaveno!

Další informace:
Změna herních pravidel pro obchodování
s herními účty a jejich sdílení

Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší

Servery pro nové registrace
Thalion - otevřeno
Elrohir - otevřeno
Siona - otevřeno
Draxia - otevřeno
Ganymede - otevřeno
Helios - otevřeno

1

Saturday, December 11th 2010, 1:19pm

Youtube

Zdravím, poslední dobou mám nového konička tojest dělání videí na youtube, dělám videa z ruzných her apod.

Byl bych moc rád kdyby jste podpořili mojí tvorbu. Toto je můj youtube kanál http://www.youtube.com/user/TheCryGaming

Videa momentálně žádné nejsou, ale už jich tam pár bylo, jenomže sem měl problémy s frapsem tak jsem je smazal a začínám znovu.

Zrovna teď nahrávám video s Call of Duty Black Ops nahrávám to v HD takže s luxusní kvalitou můžete počítat :)

Takže pokuď máte rádi počítačové hry, tak mě podpořte prosím, podpoříte mě tak že klidněte na mém kanálu na "Odběr" potom se vám budou objevovat moje nejnovější videa na hlavní stránce youtube a vy se budete moci pohodlně dívat.

Nahrávat budu videa jak s nových her, tak i se starších budou i videa s metinu s nějakými pěknými efekty (když si pohraju se sony vegas), občas budou videa neokomentovaná, ale najdete i videa které budu komentovat, abych vám hru popsal apod. a nebo abych vás pobavil... takže určitě bude na co koukat.

Jak jsem říkal jestli chcete podpořte mě tím že kliknete na Odběr.

A jako poslední, nevím jestli právě neporušuji pravidla, takže prosím BM, jestli nemusí, ať to nemažou, nemá to být nějaká reklama, jen chci ukázat že česká republika taky má Gaming kanály. :)

Enjoy :)

2

Saturday, December 11th 2010, 1:39pm

K dispozici žádný videa a s metinem to nemá lautr nic společnýho... tak nevim no...
>> Metin2 Encyklopedie <<||>> Encyklopedie na Facebooku <<
Neměním si nicky, jsem nickový megaloman! Jsem Gabe i Gabtec, Reigan i Luujel a hlavně Grujorin!

3

Saturday, December 11th 2010, 1:47pm

Nahrávat budu videa jak s nových her, tak i se starších budou i videa s metinu s nějakými pěknými efekty (když si pohraju se sony vegas), občas budou videa neokomentovaná, ale najdete i videa které budu komentovat, abych vám hru popsal apod. a nebo abych vás pobavil... takže určitě bude na co koukat.

Takže :), já už s metinem seknul a nevím jestli ještě začnu, ale kámoš stále hraje a ještě máme natočené video např. s halloweenského eventu, stačí ho už jen upravit a bude tam. Jak jsem říkal bude to Gaming channel, videa tam budou ze všech možných her. A první díl Call of Duty Black Ops se tam objeví cca za 50minut ...

4

Saturday, December 11th 2010, 2:11pm

Jenže já nechápu jak se Call of Duty spojuje s metinem :D Ale až tam bude ideo z metinu tak pak tvuj kanal pochopim.. jen nechapu proc vsude pises o call of duty :D
>> Metin2 Encyklopedie <<||>> Encyklopedie na Facebooku <<
Neměním si nicky, jsem nickový megaloman! Jsem Gabe i Gabtec, Reigan i Luujel a hlavně Grujorin!