Zdravím, poslední dobou mám nového konička tojest dělání videí na youtube, dělám videa z ruzných her apod.
Byl bych moc rád kdyby jste podpořili mojí tvorbu. Toto je můj youtube kanál
http://www.youtube.com/user/TheCryGaming
Videa momentálně žádné nejsou, ale už jich tam pár bylo, jenomže sem měl problémy s frapsem tak jsem je smazal a začínám znovu.
Zrovna teď nahrávám video s Call of Duty Black Ops nahrávám to v HD takže s luxusní kvalitou můžete počítat
Takže pokuď máte rádi počítačové hry, tak mě podpořte prosím, podpoříte mě tak že klidněte na mém kanálu na "Odběr" potom se vám budou objevovat moje nejnovější videa na hlavní stránce youtube a vy se budete moci pohodlně dívat.
Nahrávat budu videa jak s nových her, tak i se starších budou i videa s metinu s nějakými pěknými efekty (když si pohraju se sony vegas), občas budou videa neokomentovaná, ale najdete i videa které budu komentovat, abych vám hru popsal apod. a nebo abych vás pobavil... takže určitě bude na co koukat.
Jak jsem říkal jestli chcete podpořte mě tím že kliknete na Odběr.
A jako poslední, nevím jestli právě neporušuji pravidla, takže prosím BM, jestli nemusí, ať to nemažou, nemá to být nějaká reklama, jen chci ukázat že česká republika taky má Gaming kanály.
Enjoy