You are not logged in.

Hlavní Stránka
       Ticket System
       Metin2 Team
       Pravidla hry        Pravidla Fóra        Kalendář Eventů
Nábor do herního týmu - pozastaveno!

Nábor do týmu fóra - pozastaveno!

Další informace:
Změna herních pravidel pro obchodování
s herními účty a jejich sdílení

Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší

Servery pro nové registrace
Thalion - otevřeno
Elrohir - otevřeno
Siona - otevřeno
Draxia - otevřeno
Ganymede - otevřeno
Helios - otevřeno

1

Wednesday, February 22nd 2012, 2:35pm

Kolo osudu

To jako fakt? Zase jen pro lidi co nemaj hluboko do kapsy :/ Chjo, to už neni ani vtipný tohle.

Karlík

Go-Paey

• Absent from Friday, December 2nd 2011, 10:12am until Monday, December 2nd 2999, 10:12am.

Město: ϟƘƦƖןןΣx

Zaměstnání: ϟƘƦƖןןΣx

• Send private message

2

Wednesday, February 22nd 2012, 2:38pm

Copak? Vůbec sem nepochopil pointu tohodle.
Přestávka na čtení. Běhám po bakře a dropuju co se dá.
Šaman healer lvl 69 - Drop aurák lvl 30 (poctivě naexpen na metinech za 5 dní)
<- tohle je divnej internet že? :O

3

Wednesday, February 22nd 2012, 2:40pm

No abych se přiznal , soucítím s karlíkem , jakej má význam tenhle thread ? 8|
Nikam nespěchám , nic neřesím , prostě :sleeping:
Ofííku říkám ahooj :beer:

4

Wednesday, February 22nd 2012, 2:44pm

Pointa je v tom že se zase vracíme do poslední dobou zajetých kolejí.... stačí stát a klikat a za chvilku máš nahrabáno a vyděláno.

5

Wednesday, February 22nd 2012, 2:51pm

nene tohle je zasadnej rozdil protoze NEMAS jedno toceni denne zadarmo a nestoji to DZ ale DM! ... tohle je vec ferova ne jen klikaci ... kto nevio cem je rec kouknete se do IS v klientu a pochopite...

6

Wednesday, February 22nd 2012, 3:03pm

Tak nám se dali i kolo Bédy Trávníčka :-) Za chvilku sem hodi ruletu a poker :-D

Co třeba místo hazadru dát něco nového a nesnažit se nás "podplacet" blbostma ?
WP SURA LVL 99

7

Wednesday, February 22nd 2012, 3:06pm

Zdravím,

nejdříve upozorňuju, že mě to je jedno, protože peníze do Metinu2 nedávám, ale!

V informacích píšou, že můžete vyhrát magický kámen, ale když jsem rozklikl IS, najel na Kolo osudu a koukal na ty cenny, co tam běhaj dokola. Nikde se tam neobjevil magický kamínek. Máte to tak taky ?

Silent...
Ninja Dýkař - lv50 - SilentDagger (Thalion_Jinno)

/ Léčka P / Vířko M8 / Oblak 13 / Bleskáč 1 / Zamakování 1 /

8

Wednesday, February 22nd 2012, 3:10pm

4fun: jojo já ho tam někde zahlídl, musíš hlídat ta červená pole.

martin2097: No mě to zase až tak velkej rozíl nepřijde. Nacpeš do toho peníze a klikáš (to u tomboly taky pokud si chtěl víc lístků). Ano, neni tam nic zadarmo, proto jsem psal že je to jen pro lidi co nemaj hluboko do kapsy. Jedinej rozdíl v tom vidim. Teďka to neni nijak omezený. U tomboly lístky omezeny byli, tady sem na nic takovýho nenarazil, takže mužeš točit celej den v kuse.

onsit2: No vypadá to že někdo ve vedení GF podleh gamblerství a chce aby v tom enbyl sám, nebo nevim.

9

Wednesday, February 22nd 2012, 3:21pm

Jé, GF zřejmě došly peníze na kafíčko :) Takže, obdoba tomboly, jen v tom, že za real money :) To už se offík nevyplatí hrát, začnu hrát závodně kuželky :lol: . No co, do hry peníze neinvestuji, takže zase nic :) Tudíž, další výhodné věci pro "bohatší" lidi :) THX GF ;)
MrKlepik - War., Lv 75 / Tělo G1, Průraz P(33), Prudká P (29), Dupko M10, R.Mečem 6 / ONLY PVM
Cech : Trpaslici :love: - DRAXIA , JINNO -
http://www.youtube.com/user/xXMrKlepikXx

Karlík

Go-Paey

• Absent from Friday, December 2nd 2011, 10:12am until Monday, December 2nd 2999, 10:12am.

Město: ϟƘƦƖןןΣx

Zaměstnání: ϟƘƦƖןןΣx

• Send private message

10

Wednesday, February 22nd 2012, 3:28pm

Podotknu s každým otevřením "Kola osudu" se mění výhra na každým políčku. Takže klikejte a naklikáte si krásnou kombinaci :)
Přestávka na čtení. Běhám po bakře a dropuju co se dá.
Šaman healer lvl 69 - Drop aurák lvl 30 (poctivě naexpen na metinech za 5 dní)
<- tohle je divnej internet že? :O

LuckyDuke

Tmavý Vůdce

Město: Příbram

Zaměstnání: student

• Send private message

11

Wednesday, February 22nd 2012, 3:53pm

Tak já přidám do hazardu.. Uzavřeme sázky, kdy si GF koupí první z Hawaiských ostrovů. Osobně typuji koncem letních prázdnin. :D

Víceméně vždy když se někdo raduje z duše či perly tak mu říkám, na co to dropuješ, počkej si pár týdnů, narvou sem tombolu či něco podobného. Říkám to s takovou rezignovaností. Proti tomuhle nemá cenu bojovat, sám to neovlivním ani mým protestem na foru.

Lvl 95, Draxia - Jinno, epické brnění, řezná +9 (1. na Draxii)

GF-Český slovník

12

Wednesday, February 22nd 2012, 3:54pm

Já nevím, čemu se divíte :D . Dostali jsme zadarmo tombolu, item věci z košíčků, tak teď musíme hezky GF přilepšit :D .

body war lvl 97
nějaké P by se našly
:rolleyes:
rozumím všem :)
thalion jinno, cech BeneMeritus :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.

13

Wednesday, February 22nd 2012, 3:57pm

Lucky podivej se ale na to tak ze, taktika GF vzdy byla pokud ses neschopnej nebo se ti nechce plat a za ti penize ti pomuzeme. Platilo to az do tomboly ktera bila o tom ze pokud si neschopnej udelej ucty a cekej.... tohle kolo mi nevadi az tak jelikoz nebude chod hry narusovat jako tombola... v prinicpu to je jako jakakolvek truhla ktera se v IS objevila...

maXter

Fanatik

Zaměstnání: Gymnazium

• Send private message

14

Wednesday, February 22nd 2012, 4:01pm

Existuje event, na jehoz tema se nezalozil ani jeden thread?
Nechapu proc na kazdej event maj vsichni naky komenty a pripominky.

15

Wednesday, February 22nd 2012, 4:04pm

maXter: Myslim že takovýhle event neni, na každej je nějakej thread. Dřívě to se víc chválilo, teďka se víc kritizuje a ymslim že lidi kteří to takhle praktikují k tomu mají své důvody. A jen tak mimochodem, tohle kolo se ani jako eventa nazvat nedá.

16

Wednesday, February 22nd 2012, 4:05pm

No to je trochu .*** :)))
10 DM ? =D
Chcu zas videlat co nejvic . .)

17

Wednesday, February 22nd 2012, 4:09pm

Nejdřív všichni řvou, že byla tombola pro každýho.. každý si vydělal pouhým "klikáním" . Teď sem dali další věc , ale už za DM a zase kritika... Prostě GF to mají u nás těžký :D

18

Wednesday, February 22nd 2012, 4:11pm

navrhuji něco jiného co kdyby místo kola osudu a tombol opravily bugy ve hře které tu přetrvávají už od začátku hry ??? mi jim na tyhle pitomosti už neskáčem X( X( X(

LuckyDuke

Tmavý Vůdce

Město: Příbram

Zaměstnání: student

• Send private message

19

Wednesday, February 22nd 2012, 4:12pm

Lucky podivej se ale na to tak ze, taktika GF vzdy byla pokud ses neschopnej nebo se ti nechce plat a za ti penize ti pomuzeme. Platilo to az do tomboly ktera bila o tom ze pokud si neschopnej udelej ucty a cekej.... tohle kolo mi nevadi az tak jelikoz nebude chod hry narusovat jako tombola... v prinicpu to je jako jakakolvek truhla ktera se v IS objevila...

Mě vadí, že to je začátek prohlubování rozdílu mezi platiči (slangově itemáky) a neplatiči případně hodně malými platiči.

Tím kolem štěstí tam pustili hafo eliků slunce/měsíce, soustředěné čtení, pak dál dalších věcí a hlavně Magické kameny, Někdo si koupí dejmě tomu 1000 DM, to máš 100 pokusů, podle mýho odhadu má šanci v průměru tak na 3-4 magický kameny, což je parádní za tu cenu.
Teď si vemte že do toho někdo dá třeba 5000 DM, počte si pěkně, eliků na několik měsíců, přivolávače metinů sem tam taky zahlídl, pak bordel jako hlavy, sklenice atd. a k tomu hafo magických kamenů, což je k nezaplacení (zatím).

Tohle je jen maskovaná akce z truhlami za 35 DM (věčné zimy atd.), jen za třetinovou cenu, protože truhly už nenesli....

Lvl 95, Draxia - Jinno, epické brnění, řezná +9 (1. na Draxii)

GF-Český slovník

xT7x

Chuong

Město: Joan

Zaměstnání: Ninja

• Send private message

20

Wednesday, February 22nd 2012, 4:17pm

Kámošovi padla 3. ruka na týden, to je za 10 DM hezké :) zatím co točil tak měl vždy hezké ceny.