You are not logged in.

Hlavní Stránka
       Ticket System
       Metin2 Team
       Pravidla hry        Pravidla Fóra        Kalendář Eventů
Nábor do herního týmu - pozastaveno!

Nábor do týmu fóra - pozastaveno!

Další informace:
Změna herních pravidel pro obchodování
s herními účty a jejich sdílení

Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší

Servery pro nové registrace
Thalion - otevřeno
Elrohir - otevřeno
Siona - otevřeno
Draxia - otevřeno
Ganymede - otevřeno
Helios - otevřeno

1

Wednesday, December 21st 2011, 11:41am

Speciální sleva 50%

Jak jste si někteří všimli,napsal Darcoon před chvílí,že je 50% sleva v herním IS,na účtu kde se ještě nenakupovali DM.
Chci se zeptat,jestli je tím myšleno,že náš to bude stát o 50% míň než normální cena(např sms za 100kč jen 50kč),nebo se dostane 50% víc DM.
Díky.
This post has already been reported.

Slivovica

Banned until 22-02-2010

Město: Hranice na Moravě

Zaměstnání: Student

• Send private message

2

Wednesday, December 21st 2011, 11:53am

Je to ta sleva, která byla včera jen na účtech, které nikdy nenakupovaly, a jak se tu oběvila témata, že to bylo jen pro některé.
VodkaAmunzen :P Suráček se zaměřením na Magické zbraně :thumbsup:

Začarovaná čepel P (36/36)
Strach G4 (6/36)
Dračí vír G1 (0/36)
Rána prstem M6 (4/6)
Zrušit kouzlo 1

About me: http://wiki.metin2.cz/index.php/U%C5%BEivatel:Jeeniceekkk ;)

3

Wednesday, December 21st 2011, 11:58am

Včera jsem to četl,že jen na nějakých účtech ale nabídka je i dneska,tak by mě to zajímalo.

Slivovica

Banned until 22-02-2010

Město: Hranice na Moravě

Zaměstnání: Student

• Send private message

4

Wednesday, December 21st 2011, 12:04pm

Vždyť říkám, že to je ta samá sleva, kerá byla včera :) Jinými slovy platí ta nabídka pouze pro účty, na které si nikdy nenabíjelo DM a dostanou tak o 50 % víc DM.
VodkaAmunzen :P Suráček se zaměřením na Magické zbraně :thumbsup:

Začarovaná čepel P (36/36)
Strach G4 (6/36)
Dračí vír G1 (0/36)
Rána prstem M6 (4/6)
Zrušit kouzlo 1

About me: http://wiki.metin2.cz/index.php/U%C5%BEivatel:Jeeniceekkk ;)

5

Wednesday, December 21st 2011, 12:07pm

maj to trošku rozbitý..jsem si 100% vědoma že za 3 roky co tu hraju tak jsem už něco málo investovala a nabídka mi tam běžela :)
Anterra 72lv - WP Sura // Thalion ^^

Dračí Vír G1
Začarovaná Čepel P :hail:
Začarované Brnění G5 :P
Strach M4 :whistling:
Proměna G9 :love:
Zaříkat koně 100%
Biolog hotov do lv 70

6

Wednesday, December 21st 2011, 12:10pm

To mi stačí,můžete lock
Anterra nabídka se ti ukáže jen tam,kde si nenabíjela ještě nikdy DM.

7

Wednesday, December 21st 2011, 12:55pm

ale stejne je to na zensky pohlaví kdyby to udelali na vsech uctech tak si natankuju dm minimalne za 5 litru!

8

Wednesday, December 21st 2011, 1:25pm

ale stejne je to na zensky pohlaví kdyby to udelali na vsech uctech tak si natankuju dm minimalne za 5 litru!

Za 1. to jde na všech pohlaví a ne jenom ženský a za 2. tahle věta mi příjde okopírovaná,někdy včera ji tady někam psal i manyak :thumbsup:

9

Thursday, December 22nd 2011, 1:12pm

Kdyby jsi hledal, najdeš odpověď tady 50% DM navíc pouze pro... ? ... :)
Mám ráda módu a tak se moje peněženka hned vyprázdní, když uvidím něco překrásného v obchůdku. :miffy: :love:

mourisonn

Divočák

Město: Havířov ;)

• Send private message

10

Thursday, December 22nd 2011, 2:59pm

ještě dodám že jsem měl taky tuhle "nabídku",ale já blbec si to koupil v prohlížeči a samozřejme 50% navíc nemám x) takže bacha na to ...
Warrior
Level: 65
Aura Mx
Zuření Mx
Smršť Mx
Pádit nejake cislo
Střih 1

11

Thursday, December 22nd 2011, 3:00pm

ještě dodám že jsem měl taky tuhle "nabídku",ale já blbec si to koupil v prohlížeči a samozřejme 50% navíc nemám x) takže bacha na to ...

A obědnával jsi DM na účtu,na kterým si ještě nikdy předtim nekupoval?

mourisonn

Divočák

• Send private message

12

Thursday, December 22nd 2011, 3:05pm

muj braincrakřík udělaný před měsícem a rozehraný zhruba před 5 dny.. no dal jsem tisíc korun^^
opravdu nikdy x)
Warrior
Aura Mx
Zuření Mx
Smršť Mx
Pádit nejake cislo
Střih 1

13

Thursday, December 22nd 2011, 3:10pm

muj braincrakřík udělaný před měsícem a rozehraný zhruba před 5 dny.. no dal jsem tisíc korun^^
opravdu nikdy x)

Tak to by ti mělo fungovat,buď jsis třeba ani nevšiml že ti to přidalo o těch 50% víc nebo je to chyba někde jinde a to si napiš na IRC Nebo Ticket

14

Thursday, December 22nd 2011, 3:15pm

pokud si nabojela pred meisce tak uz ti to nepujde je to cca tyden rozmezi tech 50% navic

bohuzel jako vzdy daly pro itemaky JENOM 20% takhle si jeziska nepredstavuju a dobijet na obchodnika je zbytecne
Manyak 92 lvl Body Warrior

4xP--Bojove Zureni G1
Jazyky M1--Tezba P--Promena P--Vedeni G+--Volani kone 10 (M1 kouzla MH)
malinkatej itemacek :P
9.3.2011 ukován Sirius +9
Buff:3xP--zrcadlit G1
Sura:3xP--Vir G1
Cech:Ten nejoblíbeňejší
Nové video:Bojove zureni P

mourisonn

Divočák

• Send private message

15

Thursday, December 22nd 2011, 3:16pm

opravdu nikdy x)

Tak to by ti mělo fungovat,buď jsis třeba ani nevšiml že ti to přidalo o těch 50% víc nebo je to chyba někde jinde a to si napiš na IRC Nebo Ticket

nechtěl jsem se hádat .. ale asi ticket napíšu no .. přidalo mi to 900dm tak jak mělo bez tech 50% navíc ..
Warrior
Aura Mx
Zuření Mx
Smršť Mx
Pádit nejake cislo
Střih 1

clairo

Hrdý Ork

Město: Valašské Meziříčí

• Send private message

16

Sunday, December 25th 2011, 12:52am

Jsme pro legraci?:D

:D Mno pekny vecer preji, nechtela jsem se v tom vrtat, ale prece jen mi tohle prijde jako jedna z dalsich perlicek a znevazovani hracu

To si z nás vazne delate legraci nebo co?

21.12.2011..[CM] Darcoon pise "jak někteří z vás již možná zjistili, běží nabídka 50% slevy Dračích minci pro některé účty. Tato nabídka je dostupná pouze ve herním IS pro všechny staré účty, na kterých ještě nebylo nakupováno a tato nabídka je platná pouze po omezenou dobu. Navíc, může být kombinována se Šťastnými hodinami nebo dalšími slevami."

23.12.2011..[CMR] FaTeReLLa
"Good evening everybody,
we would like to inform you that the 50% offer is NOT combinable with other offers such as Happy Hours.

Best regards, and happy Xmas to everybody
FaTeReLLa

edit:sleva 50% se neda kombinovat s jinymi slevami jako je napr. Stastna hodinka "

tak ja nevim jestli tohle byl jen pokus vytahnout z hracu penizky a spolehat na to ze nebudou mit cas docist forko nebo co to ma znamenat?:D Obcas se ptam jestli tohle jednani je normalni:) Jen jsem chtela upozornit na tuhle skutecnost pro ty co nahodou prehledli ;)

Ono by mozna neuskodilo, se prve domluvit a pak neco pustit ven, tohle by se nemelo stavat ...to si pak muzem rikat, ze si myslite, ze to tak bude...jeden tak a druhej tak...tak co si vlastne mame vybrat? :lol:

Vesele Vanoce a prijemne proziti zbytku svatku :)

17

Sunday, December 25th 2011, 1:06am

Souhlasim! :lol:

18

Tuesday, December 27th 2011, 6:54pm

velký problém

: Nedávno jsem objednával dm na účtě, kde jsem nikdy dm neobjednával a dokonce tam bylo napsáno že dostanu o 50% slevu na dm...... žadných 50% se mi nedalo takže žádám o náhradu. Až mi odepíšete napíšu vám učet s kterým tento problém mám. Objednával jsem dm přes paysafecard za 1000kc dalo se mi normalně 900 dm nebo kolik to je.......jestli někdo máte stejny problém napište mi.....

19

Tuesday, December 27th 2011, 6:56pm

Nedávno jsem objednával dm na účtě, kde jsem nikdy dm neobjednával a dokonce tam bylo napsáno že dostanu o 50% slevu na dm...... žadných 50% se mi nedalo takže žádám o náhradu. Až mi odepíšete napíšu vám učet s kterým tento problém mám. Objednával jsem dm přes paysafecard za 1000kc dalo se mi normalně 900 dm nebo kolik to je.......jestli někdo máte stejny problém napište mi.....

S timhle problémem si napiš na Ticket,ale jenom řeknu že těch 50% neni sleva,ale to že dostaneš víc mincí.