|
Hlavní Stránka Ticket System Metin2 Team Pravidla hry Pravidla Fóra Kalendář Eventů |
Nábor do herního týmu - pozastaveno! Nábor do týmu fóra - pozastaveno! Další informace: Změna herních pravidel pro obchodování s herními účty a jejich sdílení Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší
|
Servery pro nové registrace Thalion - otevřeno Elrohir - otevřeno Siona - otevřeno Draxia - otevřeno Ganymede - otevřeno Helios - otevřeno
|
Suráček se zaměřením na Magické zbraně
Jinými slovy platí ta nabídka pouze pro účty, na které si nikdy nenabíjelo DM a dostanou tak o 50 % víc DM.
Suráček se zaměřením na Magické zbraně
ještě dodám že jsem měl taky tuhle "nabídku",ale já blbec si to koupil v prohlížeči a samozřejme 50% navíc nemám x) takže bacha na to ...
A obědnával jsi DM na účtu,na kterým si ještě nikdy předtim nekupoval?

ještě dodám že jsem měl taky tuhle "nabídku",ale já blbec si to koupil v prohlížeči a samozřejme 50% navíc nemám x) takže bacha na to ...
muj braincrakřík udělaný před měsícem a rozehraný zhruba před 5 dny.. no dal jsem tisíc korun
opravdu nikdy x)
ale stejne je to na zensky pohlaví kdyby to udelali na vsech uctech tak si natankuju dm minimalne za 5 litru!

muj braincrakřík udělaný před měsícem a rozehraný zhruba před 5 dny.. no dal jsem tisíc korun
opravdu nikdy x)
Tak to by ti mělo fungovat,buď jsis třeba ani nevšiml že ti to přidalo o těch 50% víc nebo je to chyba někde jinde a to si napiš na IRC Nebo Ticket
Mno pekny vecer preji, nechtela jsem se v tom vrtat, ale prece jen mi tohle prijde jako jedna z dalsich perlicek a znevazovani hracu
Obcas se ptam jestli tohle jednani je normalni
Jen jsem chtela upozornit na tuhle skutecnost pro ty co nahodou prehledli
Nedávno jsem objednával dm na účtě, kde jsem nikdy dm neobjednával a dokonce tam bylo napsáno že dostanu o 50% slevu na dm...... žadných 50% se mi nedalo takže žádám o náhradu. Až mi odepíšete napíšu vám učet s kterým tento problém mám. Objednával jsem dm přes paysafecard za 1000kc dalo se mi normalně 900 dm nebo kolik to je.......jestli někdo máte stejny problém napište mi.....
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH