You are not logged in.

Hlavní Stránka
       Ticket System
       Metin2 Team
       Pravidla hry        Pravidla Fóra        Kalendář Eventů
Nábor do herního týmu - pozastaveno!

Nábor do týmu fóra - pozastaveno!

Další informace:
Změna herních pravidel pro obchodování
s herními účty a jejich sdílení

Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší

Servery pro nové registrace
Thalion - otevřeno
Elrohir - otevřeno
Siona - otevřeno
Draxia - otevřeno
Ganymede - otevřeno
Helios - otevřeno

1

Monday, December 27th 2010, 6:30pm

Sleva 10% v IS

Čaute všichni.

Příjdu na forům a čumím jako bacil do lékárny když vidím, že je sleva 10% v IS. Mě osobně to nevadí, tím spíš si něco koupím, ale mohli by mi to nějací myslitelé zde vysvětlit? Já myslím, že lidi odcházejí a i děcko si koupí drop za SMS od mámy. Takže to jsou nějaké prachy, teď jich odejde víc + topkaři, což je vě většině případů itemák.

Ale radši bych to s váma prodiskutoval. Tak pojďte na to!

2

Monday, December 27th 2010, 6:37pm

Ahoj
tak hlavně je tam psáno, že je to dočasně, ne trvale :thumbup:
a ted muj nazor a ukamenujte mne za něj: neni to nahodou radoby omluva za "povedeny" ohnostroj :thumbsup: takhle si ho budem moct udělat sami hlavně když jim za to zaplatíme :thumbsup: :lol:

Xerastotyx

Divočák

Město: Litoměřice

• Send private message

3

Monday, December 27th 2010, 6:39pm

No mě osobně se mi ty slevy líbí, mýslím si že je zavedly kvůli tomu že jsou asi ty vánoce všecko možný taky většina věcí byla velmi předražených např.Bonusy.. :)
Ninja
Dagger
76lv
Léčka-G6
Víření Kordu-G2
Jedovatý oblak-G1
Bleskový Útok-G1
Zamaskování-7

4

Monday, December 27th 2010, 6:40pm

To, že je to dočasně nebo trvale je vedlejší, spíš to jen ukazuje, že lidi opravdu odcházejí.

bruncviku, tak jsem nad tím nepřemýšlel a je to snad i docela možné. No když jsme u problému s ohňostrojem a pomocnicí, byly tyto potíže zaznamenané i všude jinde? Např. Itálie, Francie, Německo a další?

5

Monday, December 27th 2010, 6:41pm

Ano bylo to všude: Nettle to tu v jedno threadu psal...
edit: Ohnostroj a obchodnice - vtip ?? to je ten thread , kde se Nettle jasně vyjadřil :thumbup:

6

Monday, December 27th 2010, 6:55pm

Takže to je zdvořilá omluva, která se mi zamlouvá ^^

Např taková prémiová truhla co stojí běžně 366 DM je teď za 329 DM, no klidně bych zvážil koupi. Když už jsme u předražených věcí tak myslím, že jednou z nich jsou exorcismy. Možná i prsteny expů.

7

Monday, December 27th 2010, 7:01pm

No , sleva je vždy pozitivní počin .

Bohužel u konkurence sou běžné slevy 20-30 procent a podstatně častěj , takže třeba , když ještě počkáme ,tak to dojde i k nám :D
Weapon sura Thalion Jino

7 x P vedení G7 Jino M Schinso M Chunjo M

Bufer je berlička pro malověrné :thumbdown:

Meč sirius +9 ukován 24 . 11 . 2010 12:58 :chainsaw: 1. cz ofic
Drakobijec :lol:

Když trún , tak jedině houpací .

8

Monday, December 27th 2010, 8:18pm

Doufám že se pletete

Jestli je to opravdu revanž za ty vánoce tak to je to nejhorší co by mohli udělat, protože by to byla náhrada jen pro itemáky, ale např. pro mě a další lidi by to byla neuvěřitelná drzost protože když si koupim před nebo po slevě odražení odštěpků tak neušetřim nic a prachy do toho vrážet nechci když je to jen hra. :cursing: A vánoce i nový rok by byly opravdu dost na ******.

9

Monday, December 27th 2010, 8:25pm

je zajimavy, jak se chytate myho nazoru, že to je omluva za ten ohňostroj :thumbsup:
jo atosi 30% to by byl mazec.. nebo když jsou ted ty povanoční vyprodeje až 70%.... :lol:

10

Monday, December 27th 2010, 8:31pm

Jedná se pouze o dobře promyšlený marketingový tah, díky kterému zabijí dvě mouchy jednou ranou. Opět jim nasypete prachy do kapsy, a ještě z toho budete mít dobrý pocit, protože ti dobráci GF pro vás něco udělali za pokažený vánoční event. Málokdo už ale vidí, že aby mohl ušetřit, tak musí stejně zase utrácet :)
aktivistka otravná

11

Monday, December 27th 2010, 9:43pm

Tak kdyz je ta sleva,tak sem ji vyuzil a koupil si propustky za 54 misto 60.Ovsem ze Exo napsal ze DZ se nam daji se 100'% ceny a ne z 90% ceny.Jak uz nekdo tusi...dostal sem misto 60 jen 54.Tedka mam ze 4DZ 58DZ,ale mel sem mit 64DZ...Otazka zni proc sem dostal za tech slibenych 100% jenom 90% ?( Asi jim to tam porad nekde pokulhava...
Ziju pod rouskou tmy...

12

Monday, December 27th 2010, 9:48pm

Neji, sice je to černé na bílém? No spíš béžovém. Ale měl by sis to ověřit i když myslím, že samotná sleva stačí a jak tak čtu tvůj příspěvek tak bych taky měl koupit propustky a vyčistění odštěpků a bony a točení bonů. Kurňa to je věcí 8|

13

Monday, December 27th 2010, 10:02pm

sem rad

ja sem rad ze daly slevy.a zrovna nemam DM nemuzu sehnat paysafecard.a zrovna sou ty slevy to bych nakoupil prsten zlodejku a zmenit bonus a jeste by mi neco zbylo
Mentální válečník
Elrohir-chunjo

chapiDL-shop ELROHIR

14

Monday, December 27th 2010, 10:06pm

v jednej nejmenovanej hře nám dali na celý prosinec 3x víc za stejný prachy :love: :thumbsup:

to se tady nikdy asi nestane :D
Jakákoliv podobnost mých příspěvků s gramatikou českého jazyka je čistě náhodná :lolflag:

15

Monday, December 27th 2010, 10:18pm

To Neji: a ty myslíš, že se soudruzi předají? když koupiš za 54 dm tak ti přeci nedaj plnych 60 dz, nebo je to tam psany? pokud ano omlouvam se, ale nevyčetl jsem to nikde..

16

Monday, December 27th 2010, 10:25pm

To Neji: a ty myslíš, že se soudruzi předají? když koupiš za 54 dm tak ti přeci nedaj plnych 60 dz, nebo je to tam psany? pokud ano omlouvam se, ale nevyčetl jsem to nikde..

Psal to primo Exo-TADY :grumble:
Na veškerý sortiment je aplikována sleva 10 %, přičemž hodnota dračích známek zůstává zachována!
Ziju pod rouskou tmy...

17

Monday, December 27th 2010, 10:30pm

Psal to primo Exo-TADY :grumble:
Na veškerý sortiment je aplikována sleva 10 %, přičemž hodnota dračích známek zůstává zachována!

tak to se omlouvám to jsem necetl, ja četl pouze to co se zobrazuje na klientu a neco na mailu... v tom připadě soudruzi z ndr opet chybují :thumbup: v poslední dobe nejak často :lol:

Mrduch3

Chuong

Město: Říše Valašská

Zaměstnání: OSVČ ve stavebnictví

• Send private message

18

Tuesday, December 28th 2010, 4:23am

Me by spis zajimalo do kdyz tahle akce potrva?
Body warrior lv 86
Dragon shaman lv 75

Start hry: 14.12.2008

Konec hry: 13.4.2011
Účet smazán: 17.7.2011
- smazano se spozdenim 25.7.2011

19

Tuesday, December 28th 2010, 9:55am

Doufejme že do vyprodání zásob :)
Ninja Archer LV 97

Otrávený: P(33) Opakované: P(36) Ohnivý: P(36) Smršť šípů: P(28 ) Našlapování: P(36) Proměna: P Kůň 4 x M1 - přijde hned (100%) Těžba M1 Vedení: G3 , Jazyky M1 Obrana : 935 :)

Zabiják s dýkama LV56:
Léčka: P(33) Blesk: P(34) Víření: P(36 ) a chcíplej kůn os. rekord: léčitelka LV84 :)

Malá dračice LV42
Talisman: P Střílení : P bez koně ,zato s pěknou výbavou :)

Fairbor

Tmavý Vůdce

Město: The Hell

Zaměstnání: Sbírám dušičky pro Lucifera

• Send private message

20

Tuesday, December 28th 2010, 11:23am

Já doufám, že to potrvá tak měsíc, možná bych do toho výjimečně zase nějakou kačku vrazil... tak tisícovku. Ale teďka po Vánocích a před Silvestrem sem docela švorc. :(
Proč mám rád zpěvačku September? Protože zpívá s lehkostí a elegancí.