You are not logged in.

Hlavní Stránka
       Ticket System
       Metin2 Team
       Pravidla hry        Pravidla Fóra        Kalendář Eventů
Nábor do herního týmu - pozastaveno!

Nábor do týmu fóra - pozastaveno!

Další informace:
Změna herních pravidel pro obchodování
s herními účty a jejich sdílení

Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší

Servery pro nové registrace
Thalion - otevřeno
Elrohir - otevřeno
Siona - otevřeno
Draxia - otevřeno
Ganymede - otevřeno
Helios - otevřeno

1

Wednesday, February 22nd 2012, 4:12pm

Úprava opakovaných výstřelů podle popisu skilu (po vzoru střihu)

Opakované výstřely jsou podobně jako smršt šípů ne moc povedený skil ,smršt šípů ale alespon odpovídá popisu skilu.V popisu výstřelů je napsáno , že se jedná o útok na dálku a vícero útoků.V animaci proběhne sice cosi jako vícero útoků ,ale ve skutečnosti proběhne útok pouze jeden , čili projev skilu na cíl neodpovídá ani animaci ani popisu.

Proto bych navrhoval úpravu skilu po vzoru trojcestného střihu kdy místo jednoho útoku proběhne 9 po sobě jdoucích útoků jak je v popisu skilu a zobrazeno v jeho animaci.V popisu útoku skilu by pak mohl být bud celkový útok jako u trojcestného , nebo hodnota jednotlivých útoků (jsem pro možnost 2 celkový útok by vypadal moc impozantně :) )

Skil by se stal zajímavějším a zároven nevyzpytatelnějším díky velkému možnému rozptylu celkového DMG v závislosti na odolnosti cíle a štěstí na průniky a kritiky.
Ninja Archer LV 97

Otrávený: P(33) Opakované: P(36) Ohnivý: P(36) Smršť šípů: P(28 ) Našlapování: P(36) Proměna: P Kůň 4 x M1 - přijde hned (100%) Těžba M1 Vedení: G3 , Jazyky M1 Obrana : 935 :)

Zabiják s dýkama LV56:
Léčka: P(33) Blesk: P(34) Víření: P(36 ) a chcíplej kůn os. rekord: léčitelka LV84 :)

Malá dračice LV42
Talisman: P Střílení : P bez koně ,zato s pěknou výbavou :)

MioBambino

Fanatik

Město: UH

Zaměstnání: sš

• Send private message

2

Wednesday, February 22nd 2012, 4:30pm

kravina, vem si ze vemes 9x3k :D
aura 79lv/mental 75lv
aura P/tělo G9
smršť P/pruraz G1
zuření G4/prudká G1
pádit M7/dupnutí M6
trojcest 8/rána meč. 6

www.gf-zpravodaj.cz

3

Wednesday, February 22nd 2012, 4:37pm

kravina, vem si ze vemes 9x3k :D
Víš kolik by bylo hnedka ninju na dálku ??? :phatgrin: :phatgrin: mohla by to bejt sranda :lol:

PoTKy

Chuong

Město: Nitra

Zaměstnání: škola

• Send private message

4

Wednesday, February 22nd 2012, 4:44pm

Ja som pre a nemyslím, že by bolo 9x3K :) dalo by sa to spraviť tak aby sa aktuálny utok čo dáva rozdelil na 9častí a už len potom by to bolo na kritikoch a myslím, že lukar má aj tak kopu nevýhod v PvM a po odolnostiach aj PvP
Kde je moje právo, keď ma vlastný štát okráda?

Je to falošný pocit, že žijeme v demokracii!
Life without freedom is nothing. We will protect our freedom or die! M. Gaddafi

5

Wednesday, February 22nd 2012, 4:44pm

Jak jsi prosímtě přišel na 9x 3K.průměrný celkový útok by zůstal zachován , čili u cílů bez odolnosti by každý z útoků měl hodnotu zhruba 900 - 1000. (Beru to na svoji postavu se škodou opaků okolo 9K) .
Ano v extrémních případech by mohl být útok díky průnikům a ktitikům velmi vysoký ,ale u vysoké odolnosti cíle zase skoro žádný kupříkladu 9x 100.
Prostě by se z toho stal zajímavý skil.
Ninja Archer LV 97

Otrávený: P(33) Opakované: P(36) Ohnivý: P(36) Smršť šípů: P(28 ) Našlapování: P(36) Proměna: P Kůň 4 x M1 - přijde hned (100%) Těžba M1 Vedení: G3 , Jazyky M1 Obrana : 935 :)

Zabiják s dýkama LV56:
Léčka: P(33) Blesk: P(34) Víření: P(36 ) a chcíplej kůn os. rekord: léčitelka LV84 :)

Malá dračice LV42

Fairbor

Tmavý Vůdce

Město: The Hell

Zaměstnání: Sbírám dušičky pro Lucifera

• Send private message

6

Wednesday, February 22nd 2012, 4:51pm

Já jsem pro, avšak opaky by musely mít zhruba 3x menší hodnotu útoku jak trojcest, aby 3 rány odpovídaly jedné, tzn jestli trojcest má 5500ze, tzn. že 1 rána odpovídá hodnotě cca 1800 bez odolností, pak opaky při hodnotě 5500ze by měly hodnotu cca 600 na jeden vystřelený šíp, což by mohlo i odpovídat realitě, kdy jeden normálně vystřelený šíp by mohl brát zhruba stejně. Rozdíl by však byl asi v tom, že opaky by byly zhruba stejně rychlé nebo mírně pomalejší než trojcest, rozhodně ne více než 2x. :) Snad jsem nikde neudělal chybu v mých teoretických a hrubých výpočtech. :)
Proč mám rád zpěvačku September? Protože zpívá s lehkostí a elegancí.

7

Wednesday, February 22nd 2012, 5:09pm

:thumbup: Pro supr nápad ! ;)

8

Wednesday, February 22nd 2012, 5:16pm

Víceméně by útok opaků byl ,pokud by byla zobrazována celková hodnota : současná hodnota útoku + 8x průměrná obrana .Otázka je co je průměrná obrana , ale u P bych to viděl tak na 650.Čili dnes je mám útok opaků 5498 -6007 čili pak by byl 10698 - 11207.Útok jednoho šípu by tak byl 1188 - 1245 po odečtení obrany 538 - 595.Sdružený útok devíti šípů pak 9 x 538 - 595 = 4842 - 5355.
Takže víceméně by byl útok šípu ekvivalentní běžnému útoku. jak píše Fairbor
Ninja Archer LV 97

Zabiják s dýkama LV56:

Malá dračice LV42

Goldee

Tmavý Vůdce

Město: Prague

Zaměstnání: Surveyor

• Send private message

9

Wednesday, February 22nd 2012, 5:28pm

jsem pro...
celkově dnes má archer dost smůlu, jednak díky odolnosti na šípy snad u každého hráče 75+ a celkově je stáhlej, tak proč ho nevyboostit opravdu na špici PVP :-)
Dragon Mage
Siona

odpadlík...jednou přijde čas, kdy se věštby naplní a každý dojde svého cíle...
:!: NIKDY, nikdy nikomu nevěř ... dopadá to občas špatně... :!:

:arrow: Shop

Město: Joan

Zaměstnání: Bouchání mobů ;)

• Send private message

10

Wednesday, February 22nd 2012, 5:39pm

Já jsem pro, avšak opaky by musely mít zhruba 3x menší hodnotu útoku jak trojcest, aby 3 rány odpovídaly jedné, tzn jestli trojcest má 5500ze, tzn. že 1 rána odpovídá hodnotě cca 1800 bez odolností, pak opaky při hodnotě 5500ze by měly hodnotu cca 600 na jeden vystřelený šíp, což by mohlo i odpovídat realitě, kdy jeden normálně vystřelený šíp by mohl brát zhruba stejně. Rozdíl by však byl asi v tom, že opaky by byly zhruba stejně rychlé nebo mírně pomalejší než trojcest, rozhodně ne více než 2x. :) Snad jsem nikde neudělal chybu v mých teoretických a hrubých výpočtech. :)
Faire pokud vím tak se skill ještě odráží o obranu... proto bere trojcest tak málo. Např. bere někdo trojcest 2100ze tz. 1 střih 700. Hráč má obranu 300 takže to na jeden střih dělá 400 * 3 = 1200 místo 2100

A tím kdybys bral jedním šípem za 600 tak by škody byly 0

Aspoň myslím že to tak funguje co jsem vypozoroval

Ono je pěkné, že to veme na každý šíp zvlášť, v tom případě by museli zvednout celkový dmg opaků na nějakých 10k aby to mělo smysl, což by vedlo k větší popularitě archerů

já jsem :thumbup:
Daggy 22lv
Léčka M2
Vířko 4

MioBambino

Fanatik

• Send private message

11

Thursday, February 23rd 2012, 7:24am

za me ne...vsak at si to rozdeli na 9 utoku, ale zvysit silu uz je moc, s tim ze nahonis 50 prunik a 30kritik, tak kazda 2. rana je 2k dejme tomu, i vic a 5x 2k-10k skillem misto treba 5 co das ted
aura 79lv/mental 75lv
aura P/tělo G9
smršť P/pruraz G1
zuření G4/prudká G1
pádit M7/dupnutí M6
trojcest 8/rána meč. 6

www.gf-zpravodaj.cz

12

Thursday, February 23rd 2012, 7:49am

vsadím se že tu ještě hodně hráčů co nikdy nehráli za archera napíšou ne :) , archer to má na offiku docela podkopaný bych řekl :D al za mně uritě ANO :thumbup:
PS: byl bych radši za opravu rychlosti střílení z luku u muže ;(
Nikam nespěchám , nic neřesím , prostě :sleeping:
Ofííku říkám ahooj :beer:

MioBambino

Fanatik

• Send private message

13

Thursday, February 23rd 2012, 7:53am

nikdo te za luk nenuti...taky mozu chtet aby mi misto snizeni obrany u zurka obranu zvysi...davalo by to logiku-pri vysoke agresi clovek prestava vnimat bolest a unavu,...:D hmm?
aura 79lv/mental 75lv
aura P/tělo G9
smršť P/pruraz G1
zuření G4/prudká G1
pádit M7/dupnutí M6
trojcest 8/rána meč. 6

www.gf-zpravodaj.cz

xT7x

Chuong

Město: Joan

Zaměstnání: Ninja

• Send private message

14

Thursday, February 23rd 2012, 8:01am

No právě to přestáváš vnímat, tak se nekryješ a dostáváš rány co by jsi jinak nedostal ;)

Já bych také nejdříve srovnal rychlost útoku u mužů a žen, nic proti holkám ale není to vyrovnané, a ve hře mi to příjde nelogické takto nadržovat holkám :)

A stejně neudělají ani jednu změnu :)

Neskviq

Jin-Hee

Město: Brno (Kuřim)

• Send private message

15

Thursday, February 23rd 2012, 8:21am

:thumbup: Pro supr nápad ! ;)

Áron, aby se nepřidal, když má možnost si zvýšit DMG :D nevím, jak se vyjádřit, asi ybch to nechal tak jak je :phatgrin: už tak jste až moc silní !
Neskviq - Ninja Dagger , Léčka G10 ... Thailon Jinno

PoTKy

Chuong

Město: Nitra

Zaměstnání: škola

• Send private message

16

Thursday, February 23rd 2012, 10:07am

Najviac sa mi tu páči, ako válečník čo má najlakšiu cestu metinom, pri PvP má trojcestný tiež rozdelený na 3 rany a nie jeden útok dokopy len s efektom 3sekov ide hovoriť aké to je zlé a nevýhodné keď už aj archer by sa mohol rovnať postavám z odolnostami na šípy x% :D :D
Kde je moje právo, keď ma vlastný štát okráda?

Je to falošný pocit, že žijeme v demokracii!
Life without freedom is nothing. We will protect our freedom or die! M. Gaddafi