You are not logged in.

Hlavní Stránka
       Ticket System
       Metin2 Team
       Pravidla hry        Pravidla Fóra        Kalendář Eventů
Nábor do herního týmu - pozastaveno!

Nábor do týmu fóra - pozastaveno!

Další informace:
Změna herních pravidel pro obchodování
s herními účty a jejich sdílení

Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší

Servery pro nové registrace
Thalion - otevřeno
Elrohir - otevřeno
Siona - otevřeno
Draxia - otevřeno
Ganymede - otevřeno
Helios - otevřeno

Neskviq

Jin-Hee

• "Neskviq" started this thread

Město: Brno (Kuřim)

• Send private message

1

Thursday, January 12th 2012, 9:37am

Možnost Naostřit Zbraň

Milá Komunito...
Již před pár dny jsem dostal nápad.
Napadlo mně , Co kdyby tak šlo si nechat naostřit své ostří u zbraně a tím mu po nějakou kratší dobu zvýšit DMG (Hodnotu ůtoku)?
Jak by to fungovalo?
Napadlo mě více způsobů , bud´ by na naostření zbraně byla nějaká NPC , která by vám po přinesení nějakých předmětů, nebo jen za yangy naostřila zbraň, čímž by vám zvýšila po určitou dobu hodnotu ůtoku o pár %, řekněme o 10% například. Touto NPC by mohl být rovnou kovář, aby se nedělala zbytečně žádná jiná texturami nepropracovaná postava...
Pokud by tuto službu neprovozovala žádná NPC, tak by se mohla s hodně nízkým % dropu, dropnout určitá věc, kterou by jste na zbraň přetáhly a tím její DMG po určitou dobu zvýšily (něco jako rudy, ale ve zbrani) , pojmenoval bych ji třeba: Brusný kámen, Brusné prkno, nebo jakkoliv jinak ...na tom nezáleží.
Myslím si, že by to mohlo být pěkné zpestření hry, ale spíš si myslím, že tento nápad by si GF zavedlo spíše do ItemShopu aby na něm vydělaly... :thumbdown:
Co vy na to? :gamer:
Neskviq - Ninja Dagger , Léčka G10 ... Thailon Jinno

2

Thursday, January 12th 2012, 9:47am

Milá Komunito...
Již před pár dny jsem dostal nápad.
Napadlo mně , Co kdyby tak šlo si nechat naostřit své ostří u zbraně a tím mu po nějakou kratší dobu zvýšit DMG (Hodnotu ůtoku)?
Jak by to fungovalo?
Napadlo mě více způsobů , bud´ by na naostření zbraně byla nějaká NPC , která by vám po přinesení nějakých předmětů, nebo jen za yangy naostřila zbraň, čímž by vám zvýšila po určitou dobu hodnotu ůtoku o pár %, řekněme o 10% například. Touto NPC by mohl být rovnou kovář, aby se nedělala zbytečně žádná jiná texturami nepropracovaná postava...
Pokud by tuto službu neprovozovala žádná NPC, tak by se mohla s hodně nízkým % dropu, dropnout určitá věc, kterou by jste na zbraň přetáhly a tím její DMG po určitou dobu zvýšily (něco jako rudy, ale ve zbrani) , pojmenoval bych ji třeba: Brusný kámen, Brusné prkno, nebo jakkoliv jinak ...na tom nezáleží.
Myslím si, že by to mohlo být pěkné zpestření hry, ale spíš si myslím, že tento nápad by si GF zavedlo spíše do ItemShopu aby na něm vydělaly... :thumbdown:
Co vy na to? :gamer:

Koukám s nápady se poslední dobou roztrhl pytel. Ovšem tak nějak pochybuju, že se jim někdo s vyjímkou komunity fóra věnuje. Metin není Linux, kam si kde kdo něco přidá a pochybuji, že to někdo překládá a posílá tvůrcům. Jinak vážně vlastní nápad, nebo okoukáno z Wowka? Tam totiž mimo spousty dalších věcí brusný kámen na ostření zbraně je.
Ninja čepel,lvl 92

Léčka P,Víření kordů P,Blesk.útok P,Jed.oblak P,Maskování M9
Proměna P,Volání 100%,Vedení M5,Jazyky M1,schop.koně 3xM1

3

Thursday, January 12th 2012, 10:15am

Jo, a sance 10% na to ze se ostreni nepovede a znici se ti zbran.
:-S

Neskviq

Jin-Hee

• Send private message

4

Thursday, January 12th 2012, 8:37pm

Já wofko nikdy nehrál, jedině Metin2, toto mě napadlo úplně haluzově

GodliikxP

Boss Orků

Město: Olomouc

Zaměstnání: Dagger Ninja

• Send private message

5

Thursday, January 12th 2012, 8:40pm

Za mně ne :thumbdown: DMG je už teď i přes ochrany docela velký .
GodlikeX , Dagger lv 94 , Draxia -jinno , Reaper
Léčka P Víření kordů P Bleskový útok P Zamaskování P Jedovatý Oblak P

1. Nože bez duše +9 na draxii vykovány 20:15 , 3.11 2011|Oblek černého větru +9 - pořízen 8.12.2011

PoTKy

Chuong

Město: Nitra

Zaměstnání: škola

• Send private message

6

Thursday, January 12th 2012, 8:47pm

Tak myslím, že GF nemá záujem spraviť novú vec z ktorej by nemali zárobok, takže tento predmet by šiel jedine cez ITEM alebo pri eventoch z nieakých truhiel takže to by sa aj tak moc nevyužívalo a zamňa nie...
Kde je moje právo, keď ma vlastný štát okráda?

Je to falošný pocit, že žijeme v demokracii!
Life without freedom is nothing. We will protect our freedom or die! M. Gaddafi

7

Thursday, January 12th 2012, 9:16pm

za mě taky ne protože už ted jsou damage i 100k na ranu normální a navíc by to muselo mejt aji nějaký - ne?třeba žeby tě to taky poškozovalo trochu nebo něco podobnýho
War 81lv- tekda čtu a dělám biologa
smršt P, aura P, zuřko G1, trojcestný m9, pádit 6
proměna P,volání 10lv,jazyky m1,vedení m1
Elrohir,chunjo
cech Drakonis

Moje nejnovější hračka:jedák+9(ještě jsem ho nesplatil:-))

8

Thursday, January 12th 2012, 9:46pm

I to 10% zvýšení by bylo u pololidky/zášti brutální,obzvláště,pokud by se jednalo o auraře. Rozhodně ne,ledaže by zde byly nějaké silnější - jako například po dobu účinků brusného kamene snížení obrany o nějaká větší % nebo samovolné ubírání ZB.

A určitě nějaká šance u samotného zlepšování,např. že může být sníženo + zbraně atd.

Přikláním se spíše k NE

9

Thursday, January 12th 2012, 10:24pm

System hry se mi zda dostačujici až na par vychytavek kterých se asi nedočkáme :D .. Ale co se týká ostrosti zbraní, tu bych řešil po sránce grafické, jelikož některé meče nemají opravdu chybu :D Ale ostří o tloušťce 5 cm neusekne ani trouchnivý klacek.
>> Metin2 Encyklopedie <<||>> Encyklopedie na Facebooku <<
Neměním si nicky, jsem nickový megaloman! Jsem Gabe i Gabtec, Reigan i Luujel a hlavně Grujorin!

Město: Děčín

Zaměstnání: student

• Send private message

10

Thursday, January 12th 2012, 11:01pm

Nápad to je dobrý :D do dýk by se to hodilo,ale už takhle je to zabugovaný jak *** :D Takže bych podával spíš návrhy na opravení všech bugu :D
Thalion Jinno

Ninja 54v
Léčka M8 (5/8 )
Víření M6 (0/6)
Bleskový utok M3 (0/3)

Kladby odevzdáno: (8/15)

Poslední uprava:7.5.2012 07:32

Neskviq

Jin-Hee

• Send private message

11

Friday, January 13th 2012, 8:08am

Právě si myslím, že by to vyhovovalo hlavně Ninjům, Šamanům ... a Jelikož já jsem Ninja tak... :D :D

GodliikxP

Boss Orků

Město: Olomouc

Zaměstnání: Dagger Ninja

• Send private message

12

Friday, January 13th 2012, 8:30am

Právě si myslím, že by to vyhovovalo hlavně Ninjům, Šamanům ... a Jelikož já jsem Ninja tak... :D :D

Vyhovovalo ? si ninja,zdá se ti ,že máš malej DMG? Podle mého má ninja dmg už tak dost vysokej natož ještě navyšovat.
GodlikeX , Dagger lv 94 , Draxia -jinno , Reaper
Léčka P Víření kordů P Bleskový útok P Zamaskování P Jedovatý Oblak P

1. Nože bez duše +9 na draxii vykovány 20:15 , 3.11 2011|Oblek černého větru +9 - pořízen 8.12.2011

Neskviq

Jin-Hee

• Send private message

13

Friday, January 13th 2012, 8:38am

Ty jsi lvl 91 a máš dýky +9 :) , no každýmu to vyhovuje jinak :) na PVP možná ano ale na PVM by to bylo dobré "aspoň pro mně teda"

14

Friday, January 13th 2012, 10:01am

"Ostření zbraní" je přece již dávno ve hře a je to právě to, co provádí kovář ve chvíli, kdy upgradujete zbraň na vyšší +
Jakékoliv další krátkodobé zvyšování hodnot zbraně jde proti celému systému Metinu, protože pak byste do hry museli zahrnout také poškozování zbraní a zbrojí používáním až k jejich úplnému zničení, případně opravě s tím, že i při opravě může dojít k poškození předmětu. Ale to jste v úplně jiném typu hry než je Metin. Metin prostě s něčím takovým nepočítá, jeho filosofie je jiná.
postava Kenzo
server Thalion
říše Shinsoo
úroveň 93

15

Friday, January 13th 2012, 10:06am

Zcela podepisuji krásně sepsaný postřeh kolegy Ghosta, jen jsem se rozesmál výše při námitce na okoukání z WoW.. o tom by nám spíše měli napsat tvůrci metinu a managers directions GF :D :P ;)

Město: Zubří

Zaměstnání: Základní Škola

• Send private message

16

Monday, January 16th 2012, 11:57am

Je to možné

je možné aby zbraň šla nabrousit ale formou například jako je u náhrdelníků že se tam udělá jakovy další slot na kameny ale ten by byl na brousek třeba :) vřele podporuji tento napad :thumbsup:

17

Monday, January 16th 2012, 5:45pm

napad.. co ja viem ..to nabruseni zbrane je to same ako vrazis do zbrany tie kamene proti charom nezda sa ti? :D nabrusenie moze byt aj to ze hodis tam bonusy ze?? ..preco komplikovat a pridavat ked to vsetko ti uz davno poskytuju ine faktori pridania a navyseniu dmg-u zbrane :rolleyes: .
" Bojujem, aby som už bojovať nemusel "

about me + picture
...

Neskviq

Jin-Hee

• Send private message

18

Monday, January 16th 2012, 8:37pm

Pravda, tak to klidně uzavřete CLOSED

19

Monday, January 16th 2012, 8:40pm

mě se tento nápád líbí :)jsem určo pro :)

xT7x

Chuong

Město: Joan

Zaměstnání: Ninja

• Send private message

20

Monday, January 16th 2012, 8:45pm

Podle mě se dřív zvedne hranice max ZB než tohle, už tak plánují lvl 105, budou další body do statu a už teď tě s PvP výbavou sundají na 2 kouzla i když máš obrany :)