|
Hlavní Stránka Ticket System Metin2 Team Pravidla hry Pravidla Fóra Kalendář Eventů |
Nábor do herního týmu - pozastaveno! Nábor do týmu fóra - pozastaveno! Další informace: Změna herních pravidel pro obchodování s herními účty a jejich sdílení Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší
|
Servery pro nové registrace Thalion - otevřeno Elrohir - otevřeno Siona - otevřeno Draxia - otevřeno Ganymede - otevřeno Helios - otevřeno
|

Ahoj, tak mě napadlo, že by bylo dobré aby šlo obchodvat s přidáváním a změnami bonusu protože takle k tomu mají přistup jen itemaci .)
Co vy na to ?
Ja myslim že je to hloupostBy potom bylo už opravdu jako privat
![]()
SierraLeone.
. Nápad to špatný není, líbilo by se mi že by neitemáci měli přístup k podle mě poslední důležité věci, aby se mohl dostat na úplnou špici. Protože je pravda, že full item věci dnes koupíte ve stánkách a je toho mraky. Ale žádný itemák vám neprodá za běžných okolností nejvíc luxu věcičku, tu si nechá pro sebe. A když ji prodá tak jedině za jinou hodně luxus věcičku nebo už bude stejnou/lepší. Takhle by měl neitemák šanci natočit si luxus. Ale to by zase přišli o výhodu itemáci a to je začarovanej kruh. Ono podlě mě je výhodný prodávat obchodovatelný věci z IS jen za účelem výdělku. Jinak to v praxi pak vypadá tak, že si vy, co item používáte a pak ho dáváte ke koupi těm neitemákům děláte defacto konkurenci. Mám vcelku smíšený názor. Takže palec v rovině
JH
Uff...
Tak JH ja sem nepletiem P tak ako Siera, tato hra nefunguje preto aby neitemaci dostali sancu mat luxusne veci. 90% neitemakov a obcasnych itemakov si mysli ze by to tak malo byt no OMYL. Tato hra je komercna a sluzi na zisk GF. Prezri si ostatne thready ktore vytvoril, btw chod trotlovat indeHlavně že ty si bezchybný a prezentuješ tu jen samé dokonalé věci že Mireso. Nápad to špatný není, líbilo by se mi že by neitemáci měli přístup k podle mě poslední důležité věci, aby se mohl dostat na úplnou špici. Protože je pravda, že full item věci dnes koupíte ve stánkách a je toho mraky. Ale žádný itemák vám neprodá za běžných okolností nejvíc luxu věcičku, tu si nechá pro sebe. A když ji prodá tak jedině za jinou hodně luxus věcičku nebo už bude stejnou/lepší. Takhle by měl neitemák šanci natočit si luxus. Ale to by zase přišli o výhodu itemáci a to je začarovanej kruh. Ono podlě mě je výhodný prodávat obchodovatelný věci z IS jen za účelem výdělku. Jinak to v praxi pak vypadá tak, že si vy, co item používáte a pak ho dáváte ke koupi těm neitemákům děláte defacto konkurenci. Mám vcelku smíšený názor. Takže palec v rovině
JH
.
Uff...
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH