You are not logged in.

Hlavní Stránka
       Ticket System
       Metin2 Team
       Pravidla hry        Pravidla Fóra        Kalendář Eventů
Nábor do herního týmu - pozastaveno!

Nábor do týmu fóra - pozastaveno!

Další informace:
Změna herních pravidel pro obchodování
s herními účty a jejich sdílení

Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší

Servery pro nové registrace
Thalion - otevřeno
Elrohir - otevřeno
Siona - otevřeno
Draxia - otevřeno
Ganymede - otevřeno
Helios - otevřeno

1

Tuesday, December 27th 2011, 10:08am

Obchodování s některými věci

Ahoj, tak mě napadlo, že by bylo dobré aby šlo obchodvat s přidáváním a změnami bonusu protože takle k tomu mají přistup jen itemaci .)
Co vy na to ?

PoradnaHELIOS

Divočák

Město: Ostrava

Zaměstnání: student/anon

• Send private message

2

Tuesday, December 27th 2011, 10:20am

Za mne určitě ne.Podívej v současné době to tým dělá jen při výjimečných situacích například propustky.Byla by to naprostá hloupost , protože by to prodávalo jen pár lidí ( bylo by to dražší) pokud mne z heliosu znáte tak víte , že bych to jako jeden z mála prodával. Wo0Honza0oP :thumbdown:

3

Tuesday, December 27th 2011, 10:41am

Jakto,že se k němu jinak nedostaneš?Byl event např s hůlkami a to mohl každý dostat i neitemák,za mě jinak ne,bylo by to dobrý ale dlouho by to nevydrželo.

PoradnaHELIOS

Divočák

Zaměstnání: student/anon

• Send private message

4

Tuesday, December 27th 2011, 10:46am

Ono tady je problém v tom , že z beden to nebylo obchodovatelné. Tedy pokud si to dobře pamatuji.Wo0Honza0oP 8)

LuckyDuke

Tmavý Vůdce

Město: Příbram

Zaměstnání: student

• Send private message

5

Tuesday, December 27th 2011, 11:36am

1) O tomhle nerozhoduje náš team, ale "chytré" hlavy v GF.
2) Ono ať už udělají cokoliv prodejného z IS, tak jim to vydělá s prominutím jako kráva a hráči to přivítají.

Lvl 95, Draxia - Jinno, epické brnění, řezná +9 (1. na Draxii)

GF-Český slovník

Ridler

Tmavý Vůdce

Město: Horní Skrýchov

Zaměstnání: gympl - kvarta

• Send private message

6

Tuesday, December 27th 2011, 11:54am

já bych i byl pro...
Ale zase by lidi začali nadávat, že to je hrozný zvýhodnění Itemáku atp. Jenže vždy si bude někdo stěžovat na obchodovatelnost/neobchodovatelnost
Žlutej Sioňák
Chunjo Ridlerův nákupní list

Ridler - Dračí šaman - 65 lvl Řev P Pomoc G2 Požehnání M7 Proměna G3 Volání na koně 100% M M vedení M2

7

Tuesday, December 27th 2011, 11:59am

Kdyz tak pozoruji co vsechno v posledni dobe davaji do IS a moznosti prodat to ve hre tak bych se ani nedivil, kdyby se tyto veci take objevily v tom seznamu.
<---Já ve SkateParku (klik na obrázek)

Setsuna

Medvěd

Město: Brno

Zaměstnání: VUT v Brně - MGR studium

• Send private message

8

Wednesday, December 28th 2011, 11:32am

Jak už zmínil sám tvůrce tohoto threadu, privilegium k manipulaci s itemy mají jen ti, kteří si je koupí za reálné peníze. Nevidím důvod, proč to měnit, propustky, truhlice, pečetě a pergy dostačují.

Chceš změny? Jdi si na Sindicate nebo některý private! :rofl:

Za mě tedy tomuto návrhu NE! :thumbdown:

PatrikoS

Divočák

Město: Handlová

Zaměstnání: Spím v škole

• Send private message

9

Wednesday, December 28th 2011, 11:39am

Lepšie by bolo keby bonusy padajú z traba mesíčnich pokladniciach :) boli by vzácnejšie a bolo by to dobré :)
Občas mi nezostáva síl a ostávam sa iba dívať . Svet sa topí v mori ľudí čo prestávajú vnímať .Prestávajú snívať sny, hromadia statky na kopy Každý vyrobí tolko hnusu že sa v nom raz utopí ... :grumble:

Město: Wild West

Zaměstnání: Student

• Send private message

10

Wednesday, December 28th 2011, 11:42am

Vem si příklad z vysušených hlav...když se výjimečně droply a ten dotyčný je výjimečně dal na stánek, stály cca 15kk (Thalion)...a ted? Už skoro 1kk...
Kdyby byly obchodovatelné zesílit a začarovat, cena by jim během chvilky taky klesla a mohl by si je dovolit každý. A jak bylo řečeno nademnou, k privátu už je to jenom krůček...
Sura 77lvl (Thalion Chunjo)
věrný cechu DRAGONFLY

Čepel P (29) / Brnko P (33) / Strach P (36 ) / Vír P (36)

11

Wednesday, December 28th 2011, 3:31pm

No privat je vlastne server, ktery jede nelegalne, a zakladatel si nekoupil zadna prava takze i kdyby GF dalo obchodovatelny cely IS tak by to porad byl ofik.
Kdyby gf dalo do IS obchodovatelne veci na pridani bonusu tak by na tom dost vydelali, protoze by po takovych vecech byla vetsi poptavka nez po eliku slunce a cena za kterou by se to prodavalo ve hre jim muze byt uplne ukradena dulezite je, ze to nekdo kupuje.
<---Já ve SkateParku (klik na obrázek)

ElCatler

Chuong

• "ElCatler" has been banned

Město: Kladno

Zaměstnání: Štuták

• Send private message

12

Wednesday, December 28th 2011, 3:34pm

elik slunce je dobrý do věže pro vlastní (podotýkám silnější buffery hráčů) zapneš elik buff se sám elikuje a tolik neumírá nadurhou stranu obchodovatelné bonusy je prominte ale děsná kravina jak pravili předemnou koukněte se na vysušený hlavy a nedávno propuskty za chvilku mají být znova propustky a to by každje měl vše zadarmo už takhle je ekonomika servru v tahu
Catler povolání WP sura 61 level:love:
ČEPEL P (36)
BRNKO G4 (5)
Věž 1 - 7 No problem
Metiny 5 - 90 No problem

M1 M1
jinno Catler SHOP

Moluski

Divočák

Město: Wtf ?

Zaměstnání: Wtf ?

• Send private message

13

Wednesday, December 28th 2011, 5:46pm

No a že k tomu mají přístup jen itemáci .. dávají do toho real peníze tak nechápu proč nemají mít výhodu .. funguje to takhle ve všech hrách.
S penězma můžeš vše ...
WAR LV 61 + Moluski

Registrace 17.12.2011

MOMENTÁLNĚ PAUZA NA ČTENÍ A BIOLOGA

jinno
LEADER

Město: BA

Zaměstnání: Assasin

• Send private message

14

Wednesday, December 28th 2011, 6:01pm

Ahoj, tak mě napadlo, že by bylo dobré aby šlo obchodvat s přidáváním a změnami bonusu protože takle k tomu mají přistup jen itemaci .)
Co vy na to ?

SIERRALEONE! odhlas sa a nikdy sa na toto forum NEVRACAJ! TVOJE NAVRHY SU NA _____! Snaiz sa pretvorit si hru na privat? Tvoje thready to naznacuju! :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :monster: :shit: :shit: :shit:
Comeback...

[b]Shinsoo
MirEso Obchoduje[/b]

Nikolka

Mahon

Zaměstnání: Studentka-Obor kadeřnice :)

• Send private message

15

Wednesday, December 28th 2011, 7:36pm

Ja myslim že je to hloupost ^^ By potom bylo už opravdu jako privat :P
Jsem neškodná červená šamanka léčitelka ^^
Ošetřit mám na P :love:
Zažikat blesk P^^
Běžet P :P
a Bleskový vrh mě zlobí zatim pouzé M10 :S

• Send private message

16

Wednesday, December 28th 2011, 7:38pm

Ja myslim že je to hloupost ^^ By potom bylo už opravdu jako privat :P

Vsetky napadi ktore tento vlcik prezentuje su hlupost a vo vsetkych sa snazi priblizit hru k P. :growup: SierraLeone.
Comeback...

[b]Shinsoo
MirEso Obchoduje[/b]

17

Wednesday, December 28th 2011, 7:59pm

Hlavně že ty si bezchybný a prezentuješ tu jen samé dokonalé věci že Mireso :missilelauncher: . Nápad to špatný není, líbilo by se mi že by neitemáci měli přístup k podle mě poslední důležité věci, aby se mohl dostat na úplnou špici. Protože je pravda, že full item věci dnes koupíte ve stánkách a je toho mraky. Ale žádný itemák vám neprodá za běžných okolností nejvíc luxu věcičku, tu si nechá pro sebe. A když ji prodá tak jedině za jinou hodně luxus věcičku nebo už bude stejnou/lepší. Takhle by měl neitemák šanci natočit si luxus. Ale to by zase přišli o výhodu itemáci a to je začarovanej kruh. Ono podlě mě je výhodný prodávat obchodovatelný věci z IS jen za účelem výdělku. Jinak to v praxi pak vypadá tak, že si vy, co item používáte a pak ho dáváte ke koupi těm neitemákům děláte defacto konkurenci. Mám vcelku smíšený názor. Takže palec v rovině :D JH
Draxia-Jinno-DarkDeir :-S
Helios-Jinno-Calimero :-S Uff... :love: :love: :love:
Ganymede-Jinno-Miraelin :-S

• Send private message

18

Wednesday, December 28th 2011, 8:13pm

Hlavně že ty si bezchybný a prezentuješ tu jen samé dokonalé věci že Mireso :missilelauncher: . Nápad to špatný není, líbilo by se mi že by neitemáci měli přístup k podle mě poslední důležité věci, aby se mohl dostat na úplnou špici. Protože je pravda, že full item věci dnes koupíte ve stánkách a je toho mraky. Ale žádný itemák vám neprodá za běžných okolností nejvíc luxu věcičku, tu si nechá pro sebe. A když ji prodá tak jedině za jinou hodně luxus věcičku nebo už bude stejnou/lepší. Takhle by měl neitemák šanci natočit si luxus. Ale to by zase přišli o výhodu itemáci a to je začarovanej kruh. Ono podlě mě je výhodný prodávat obchodovatelný věci z IS jen za účelem výdělku. Jinak to v praxi pak vypadá tak, že si vy, co item používáte a pak ho dáváte ke koupi těm neitemákům děláte defacto konkurenci. Mám vcelku smíšený názor. Takže palec v rovině :D JH
Tak JH ja sem nepletiem P tak ako Siera, tato hra nefunguje preto aby neitemaci dostali sancu mat luxusne veci. 90% neitemakov a obcasnych itemakov si mysli ze by to tak malo byt no OMYL. Tato hra je komercna a sluzi na zisk GF. Prezri si ostatne thready ktore vytvoril, btw chod trotlovat inde :) :evilgrin: .
Comeback...

[b]Shinsoo
MirEso Obchoduje[/b]

19

Wednesday, December 28th 2011, 8:19pm

Ano, tahle hra je tu JEN PRO VÝDĚLĚK GF takže je vůbec nezajímá jak se na to budou tvářit hráči hlavně že nakoupí v itemu. Takže když oni se rozhodnou tak to tak bude a můžeš se stavět na hlavu a odrážet ušima a nic stím neuděláš. A taky jak už tu bylo řečeno, offík NENÍ o tom jestli je tam obchodovatelný IS ale JESTLI má poskytovatel licenci na hru od YMIRU, proto je to na spoustě offíků jiné než u nás. Když by si třebá já koupil licenci a chtěl mít obchodovatelný IS tak mám offík s obchodovatelným IS. Snad to ten tvůj nedozrálý mozeček přechroupá. A to že se ti něčí návrhy a posty nelíbí? Tak na ně nereaguj, mě jen vadí to že ty tady z 95% taky jen plácáš nesmysly a chtěl by si napomínat ostatní. První suď sebe až pak druhé...JH
Edit: Pokud citíš potřebu se ještě nějak vyjádřit něco vůči mě, řeš to prosím PM ať su zbytečne nespamujeme vlákno, Díky.
Draxia-Jinno-DarkDeir :-S
Helios-Jinno-Calimero :-S Uff... :love: :love: :love:
Ganymede-Jinno-Miraelin :-S

20

Wednesday, December 28th 2011, 10:42pm

se mi libi jak deti mluvi o nejake ekonomice a vubec nevi co to je, myslim ze bonusy by prinesly hodne penez GF a prodavali by je stejne jen lidi. kteri za yangy itemuji uz takhle, jen by to bylo bez rizika ze clovek o nejakou vec prijde