You are not logged in.

Hlavní Stránka
       Ticket System
       Metin2 Team
       Pravidla hry        Pravidla Fóra        Kalendář Eventů
Nábor do herního týmu - pozastaveno!

Nábor do týmu fóra - pozastaveno!

Další informace:
Změna herních pravidel pro obchodování
s herními účty a jejich sdílení

Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší

Servery pro nové registrace
Thalion - otevřeno
Elrohir - otevřeno
Siona - otevřeno
Draxia - otevřeno
Ganymede - otevřeno
Helios - otevřeno

Setsuna

Medvěd

• "Setsuna" started this thread

Město: Brno

Zaměstnání: VUT v Brně - MGR studium

• Send private message

1

Sunday, December 4th 2011, 1:49pm

Drop ze soukromého stánku

Nejsem si jistý, zda je název threadu výstižný, každopádně mi jde o následující...

Někteří snad ani nevědí, že pokud má hráč postavený soukromý stánek a někdo v jeho dosahu odhodí jakýkoli předmět, tak lze pomocí klávesové zkratky Y - přirozeně s ohledem na místo v inventáři - sebrat. Můj návrh tkví v tom, aby bylo během doby, kdy je hráč stánek postavený, možné hýbat s předměty v inventáři. Přirozeně je nebude možné odhodit ba dokonce dát někomu jinému. Začal bych předměty, které nejsou za běžných okolností obchodovatelné a končil těmi, které hráč do stánku neumístil.

Je to pro některé možná nepodstatná maličkost, ve výsledku si ale hráč může přeskupit inventář během doby, kdy prodává část svých předmětů.

TAK CO ŘÍKÁTE, JE TO PRŮSTŘELNÉ? :)

2

Monday, December 5th 2011, 10:45pm

Já souhlasím, také bych to ocenil, ale stejně to neprojde, jako každý z jiných návrhů :))
Helios - Bublifuck, Aura war 65 lv
Aura meče P :love:

Setsuna

Medvěd

• Send private message

3

Tuesday, December 6th 2011, 10:29am

Bublifuck:
Nemyslím si, že jsou v GameForge tak hluší a slepí, aby nerealizovali některé návrhy. Pokud by tomu tak bylo, tato sekce by tu vůbec nebyla a sám vím své o tom, které návrhy u GameForge už prošly a které ne. U GF jsem začínal s BiteFightem a řadu návrhů uznali - nejen moje. ;)

4

Tuesday, December 6th 2011, 10:36am

Nezlob se na mě ale tenhle návrh nechápu...ještě jsem neviděla že by nějaký stánek sbíral něčí bordely. pokud chceš sbírat,tak si předem udělej místo pro strýčka příhodu a nebude se muset kvůli tobě nic měnit,no ne?sbírat po někom něco ze země,to mě podrž... :pillepalle:

Setsuna

Medvěd

• Send private message

5

Tuesday, December 6th 2011, 10:46am

Nezlob se na mě ale tenhle návrh nechápu...ještě jsem neviděla že by nějaký stánek sbíral něčí bordely. pokud chceš sbírat,tak si předem udělej místo pro strýčka příhodu a nebude se muset kvůli tobě nic měnit,no ne?sbírat po někom něco ze země,to mě podrž... :pillepalle:
Tu jde o princip a možnost manipulace s předměty. Mě se víceméně podařilo jednou či dvakrát ze stánku něco sebrat, tak mě napadl tento návrh. Když takto sebereš ze země třebas Nimbusky+7 s bonem, na které jsou potřeba perly (bylo to před eventem), tak to je celkem dobrý úlovek. :)

Simone

Chuong

Město: VČ

Zaměstnání: Help line

• Send private message

6

Tuesday, December 6th 2011, 9:14pm

taky se nemyslím že tohle je nějaký převratný návrh. Máš otevřenej stánek tak co by jsi luxoval něco co leží na zemi. Pokud máš tak moc zaprasenej char na obchodování tak to prober, vyházej kraviny a je to. Návrh o ničem.

7

Tuesday, December 6th 2011, 9:20pm

No, tak v tom případě doufám, že to projde, bylo by to fakt bezvadný :)
Helios - Bublifuck, Aura war 65 lv
Aura meče P :love:

Setsuna

Medvěd

• Send private message

8

Tuesday, December 6th 2011, 11:22pm

Simone:
Pochop, že tu jde o princip možnosti předměty přesouvat, ne brát jiné ze země. To byl pouze úkon, který mě k napsání tohoto návrhu přiměl.

9

Tuesday, December 6th 2011, 11:52pm

Simone:
Pochop, že tu jde o princip možnosti předměty přesouvat, ne brát jiné ze země. To byl pouze úkon, který mě k napsání tohoto návrhu přiměl.
Ale když nechces brát věci ze země naco ti tedy bude přesouvání předmětů v inventáři??? ?( :huh:
°Body War 80lvl°

Thallion-Shinsoo

:pump: Aura-14

:pump: Zuření-18
:pump: Smršt meče-M2
:pump: Trojcestný střih-M6
:thumbdown: Padít-7 :cursing:

10

Wednesday, December 7th 2011, 9:30am

Já si nemožnost manipulace s předměty ve chvíli otevřeného stánku vysvětluji laicky po svém.
Pokud je otevřený stánek a v něm umístěné předměty, jsou tyto informace natvrdo zapsány na server, aby se v případě uskutečnění obchodu dala data rychle přenést k novému majiteli. A data umístěná na serveru jsou pevně spjata s poslední informací o předmětu u hráče. Pokud by hráč změnil umístění předmětu v inventáři, změní se údaje o předmětu, které by pak nesouhlasily s údaji napsanými na serveru k předmětu ve stánku. A pak by v případě prodeje došlo k tomu, že kupující zaplatí, prodávající nepřijde o svůj předmět a v horším případě kupující předmět nezíská.
Proto je to podle mě zablokováno, aby nešlo s předměty pohybovat ve cvhíli, kdy je stánek otevřený.
postava Kenzo
server Thalion
říše Shinsoo
úroveň 93

Setsuna

Medvěd

• Send private message

11

Wednesday, December 7th 2011, 10:06am

Já si nemožnost manipulace s předměty ve chvíli otevřeného stánku vysvětluji laicky po svém.
Pokud je otevřený stánek a v něm umístěné předměty, jsou tyto informace natvrdo zapsány na server, aby se v případě uskutečnění obchodu dala data rychle přenést k novému majiteli. A data umístěná na serveru jsou pevně spjata s poslední informací o předmětu u hráče. Pokud by hráč změnil umístění předmětu v inventáři, změní se údaje o předmětu, které by pak nesouhlasily s údaji napsanými na serveru k předmětu ve stánku. A pak by v případě prodeje došlo k tomu, že kupující zaplatí, prodávající nepřijde o svůj předmět a v horším případě kupující předmět nezíská.
Proto je to podle mě zablokováno, aby nešlo s předměty pohybovat ve cvhíli, kdy je stánek otevřený.
To zní celkem jako rozumné vysvětlení. :)
Každopádně, už v prvním příspěvku tohoto návrhu je věta: Začal bych předměty, které nejsou za běžných okolností obchodovatelné a končil těmi, které hráč do stánku neumístil. Nikde tedy není ani slovo o hýbání s předměty, které jsou na stánku vystavené. Kapacita dvou inventářů, které má hráč k dispozici, má přesně 90 políček a 40 z nich se vleze do stánku. Možná je to celkem zbytečný návrh, jen mi šlo o vaše reakce. :)

12

Thursday, December 8th 2011, 1:22pm

Postav si stánek s nějakou postavou a rovnej si jiné účty. Až je uklidíš zapni si další stánek. Za mě absolutní zbytečnost , kvůli 90 políčkům na jedné postavě. :P