You are not logged in.

Hlavní Stránka
       Ticket System
       Metin2 Team
       Pravidla hry        Pravidla Fóra        Kalendář Eventů
Nábor do herního týmu - pozastaveno!

Nábor do týmu fóra - pozastaveno!

Další informace:
Změna herních pravidel pro obchodování
s herními účty a jejich sdílení

Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší

Servery pro nové registrace
Thalion - otevřeno
Elrohir - otevřeno
Siona - otevřeno
Draxia - otevřeno
Ganymede - otevřeno
Helios - otevřeno

1

Friday, January 27th 2012, 8:08pm

Ninja 80 lvl

dokopal sem se k tomu, zotavit ninju... LUK, jsem ted na 77 lvlu, do par tydnu budu lvl 80... chtel sem se zeptat.. na vse nazory, expit dale? zustat na nizsim lvl? expitna vyssi lvl? mam 100% na dably, cca 40% na sipy, 15k HP, 595 obrany... P Našlapování, 3x O ( opak, ohen, otraveny) na G...

chci znat vas nazor, jestli, expit dal, nebo jen na 80, nebo vubec... a pokud, co delat? abych se ''Uzivil
diky za rady a porady :)
Flaknutej P našlap. P ohnivák. !!! :sniper:

2

Friday, January 27th 2012, 8:40pm

Jed dál nejlíp v jeskyni na seatou ,tam i vyděláš.Jinde to nemá ani moc cenu.Jo a chce to bufa :)
Ninja Archer LV 97

Otrávený: P(33) Opakované: P(36) Ohnivý: P(36) Smršť šípů: P(28 ) Našlapování: P(36) Proměna: P Kůň 4 x M1 - přijde hned (100%) Těžba M1 Vedení: G3 , Jazyky M1 Obrana : 853 :)

Zabiják s dýkama LV56:
Léčka: P(33) Blesk: P(34) Víření: P(36 ) a chcíplej kůn os. rekord: léčitelka LV84 :)

Malá dračice LV42
Talisman: P Střílení : P bez koně ,zato s pěknou výbavou :)

3

Saturday, January 28th 2012, 6:58pm

Ja by som ti aspon radil ist na lv 86. Zvlastnych skusenosti proti nim pvp ..su dost nadupany ked maju epik +7 8) . a budes aj znacne z pohladu lepsie vyzerat :ninja: .aspon prejst na plnenie biologa.. potom pobudnut.. zohnat neco, popripade vylepsit a ist na dalsieho biologa. ;)
" Bojujem, aby som už bojovať nemusel "
about me + picture NEW

Prvé Nože bez Duše +9 na Sione ukované dňa 4.12 2011 , 13:40h

GodliikxP

Boss Orků

Město: Olomouc

Zaměstnání: Dagger Ninja

• Send private message

4

Saturday, January 28th 2012, 8:49pm

Tu 80tku by to chtělo,ale nikdo neříkal,že potom musíš jít na vyšší a vyšší lv. stačí dropovat a nemusíš ani hrotit expáky prostě jen dropuj.
GodlikeX , Dagger lv 92 , Draxia -jinno , Reaper
Léčka P Víření kordů P Bleskový útok P Zamaskování P Jedovatý Oblak P

1. Nože bez duše +9 na draxii vykovány 20:15 , 3.11 2011|Oblek černého větru +9 - pořízen 8.12.2011

5

Sunday, January 29th 2012, 12:22am

tady jde o to, ze sem lukar, ale 0% pololidi, ani nemam luk, nejak m uplne pvp od dob wawterry omrzelo... asi vite proc... sem 77 lvl, a epik , na to mam minimalne este 2 roky cas... nemam ani BSko.. jedine epiky co budou, budou dyky... na draka se u nas v cervene nesmi chodit, diky hiearchii modre... modra ma vse, a to jeposlednislovo... a kvuli tomu se do modre opravdu cpat nehodlam... nezradil bych risi, jako 90% lidi ...

takze otazka, 80 lvl, vetsi lvl? co radite? zacal sem pred 3my lety, kdy kazdy mel nic a stejne mel vse... skilly sem zacal resit az od tretiho M, to je ze 17, jinak predchozi 2 byly z 20 a 18... takze dalsi M bude na 90 lvlu...

diky
Flaknutej P našlap. P ohnivák. !!! :sniper:

Ridler

Tmavý Vůdce

Město: Horní Skrýchov

Zaměstnání: gympl - kvarta

• Send private message

6

Sunday, January 29th 2012, 2:42am

podle mě to 5. M nevadí, kolik archerů expí s lukem? Také bych začal našlápkem :)
a já bych dropil z vražd na výbavu zatím... v jeskyni bez výbavy neprorazíš
Žlutej Sioňák
Chunjo Ridlerův nákupní list

Ridler - Dračí šaman - 64 lvl Řev M10 Pomoc M10 Požehnání M7 Proměna G3 Volání na koně 100% M M

7

Sunday, January 29th 2012, 4:55am

Co radím já je abys vzal lidi a na toho draka šel, protože aby někdo někomu zakazoval draka je fakt smutné. Na draxii by asi těžko někdo zakázal červené chodit draka to zkus zrealizovat i u vás. Pokud máš v cechu lidi 80+ tak i s tema se drak dát dá stačí jen pak jeden na otravu 93+.

Jinak určitě jed na 86. Kvuli lesu(bs,mušle),kvuli bio na 85 a kvuli epickýcm vecem které na 86 mužeš mít +7 ,tady totiš většina končí a dál nejde :)
Kaspian - Dagger

Lvl - 97
Draxia - Shinso
Vudce cechu Dračí Legie
Pár P mám :)

xT7x

Go-Paey

Město: Joan

Zaměstnání: Ninja

• Send private message

8

Sunday, January 29th 2012, 9:13am

Já sem expil s lukem lvl 80 - 84 v proměně :D (udělal jsem to v proměně asi za 2 dny - nebyl jsem tam vkuse). Pokud máš načtenou proměnu, tak to můžeš zkusit (i s dýkama), nebo zkusit udělat luk, a mělo by to jít docela dobře. :)

Heemi

Banned until 08-04-2010

Město: Kutná Hora

Zaměstnání: student :P

• Send private message

9

Monday, January 30th 2012, 2:11pm

Z vlastní zkušenosti ti poradim zavřít se do watery do lvlu 86. Jen si dropuj občas vylez, zajdi si věž, vykovej něco na +9, prodej a u toho se pomalu, ale jistě vyexpíš. :) Sice je to stereotypní, ale dokud nebudeš mít načtená kouzla, tak se do pvp nemá cenu pouštět.
A teď k tomu vedlejšímu a tím je drak. Toto téma sem vůbec nepatří, ale nedá mi to a musím reagovat. Kdo ti zakazuje chodit na draka? :D Když si nadropuješ se svojí skupinou klíče, tak si choďte třeba od rána do večera. ;) A závěrem tě ještě poprosím, ať tyhle názory vůbec nepouštíš do světa, protože jsou lživé.:) Netvrdím, že modrá silovou převahu nemá, ale i v červené se najdou tací, kteří na toho draka chodí (například skupina okolo maleho a sterniny). Tvým problémem nebo problémem tvého cechu/skupiny spíše bude fakt, že toho draka bohužel zatím třeba nedáte, ale rozhodně to nebude v tom, že vám modrá "zakázala" na draka chodit. Teď mě napadla otázka, ono to jde zakázat? :D
Ninja 86lv
ohnivý P, opakované P, otravený P, smršť G, flusnutí pod nohy ani nevim na jakém čísle :D
Kdo mě zná ví, kdo né tak má smůlu. :P