|
Hlavní Stránka Ticket System Metin2 Team Pravidla hry Pravidla Fóra Kalendář Eventů |
Nábor do herního týmu - pozastaveno! Nábor do týmu fóra - pozastaveno! Další informace: Změna herních pravidel pro obchodování s herními účty a jejich sdílení Kupóny jako dárek pro vaše nejbližší
|
Servery pro nové registrace Thalion - otevřeno Elrohir - otevřeno Siona - otevřeno Draxia - otevřeno Ganymede - otevřeno Helios - otevřeno
|

Bud se s tim smiř a nebo buď:
)

Dragon shaman 95 lvl

Kdo rozhoduje o tom co je srabácké a co ne? Každý má svůj způsob boje, dle své postavy. Proč by ninja nemohl využít toho, že umí zmizet? Jo, kdysi dávno válka nebo boj znamenalo to, že si proti sobě stouply dvě řady vojáků a na střídačku po sobě stříleli.. Ale takhle se metin hrát nedá..To myslíš vážně otrávit,zamaskovat a utíkat to jsou nejsrabáčtějši PvP co znám.![]()
![]()

To myslíš vážně otrávit,zamaskovat a utíkat to jsou nejsrabáčtějši PvP co znám.

This post has been edited 1 times, last edit by "valkis" (Jan 15th 2012, 2:49pm)
Hehe, tohle mi připomnělo jak mi každý nadává že používám automat a přitom je to jen o tom, že umím použít mezerník..PS: Rayzo radit, aby šel automatem proti automatu a ještě k tomu aurákovi je hloupost. Nemáš šanci se vyrovnat zurku aurákovýmu, když ho má načtený.
Musíš si umět nadsekávat. Mezerník držíš, 3krát sekneš na prázdno, jakmile se přiblíží, nabere ho to a okamžitě odhazuje. Už jsem takhle zkoušel začít PvP. Klikl jsem na pomstu, posledním sekem v kombu jsem odhodil a dal trojkop vířením. Je to pouze o cviku, takže trénuj.

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH